2024. március 28., csütörtök
SZUPERLIGA

A TSC idegenben a Čukarički ellen kezd

A TSC készen áll a bajnoki idény folytatására. A szuperligás topolyai gárda eddig Szlovéniában edzőtáborozott, ahol több mérkőzést is lejátszott. Kedden a TSC Arénában 4:2-re nyertek főpróbának számító felkészülési mérkőzésen a belgrádi Grafičar ellen. Palágyi Szabolcs, a TSC vezérigazgatója elmondta, hogy kétféle felállást és taktikát próbáltak ki.

A bajnokságot a TSC idegenben a Čukarički vendégeként kezdi meg szombaton. Palágyi emlékeztetett arra, hogy ez a két csapat mindig nyílt, harcias, jó mérkőzéseket játszott egymással, és most is erre számít. Hozzátette, hogy nem titkolt céljuk a dobogós helyezés, hogy a következő idényben a harmadik helyen végezzenek a legfelsőbb rangfokozatban.

Megjegyezte, hogy viszonylag rövid volt a szünet, de véleménye szerint sikerült jól felkészülni, a csapatban mindenki készen áll a folytatásra. Ugyanakkor az átigazolási időszak egészen szeptember közepéig tart, és két-három további erősítés leigazolása még tervben van. Úgy látja, hogy akik idáig érkeztek, azok valódi erősítések lesznek, gyorsan be tudnak épülni a csapatba.