2024. március 28., csütörtök
MAGYARCSERNYE

A község legjobb tanulóit fogadták

A magyarcsernyei község polgármestere, Vladimir Brakus július 1-jén, pénteken, az önkormányzat épületében fogadta a 2021/2022-es iskolaév legeredményesebb diákjait, tájékoztat a község hivatalos híroldala.

A polgármester az ősztől a magyarcsernyei Petőfi Sándor Általános Iskolába, a Vojvoda Stepa-i Október 4. Általános Iskolába, az alekszandrovói Branko Radičević Általános Iskolába, a radojevói Stanko Krstin Általános Iskolába, valamint a szerbcsernyei Đura Jakšić Általános Iskolába induló elsősöknek, és ugyanezen általános iskolák másodiktól nyolcadik osztályáig a kitűnő eredménnyel, tehát legalább 4,50-es átlageredménnyel fejező diákoknak, valamint a Đura Jakšić Szakközépiskola szintén kitűnővel végzett diákjainak adott át jelképes ajándékot, mely könyvjutalomból és éves medencebérletből áll, melyet a diákok már a múlt héten átvehettek tanintézményeikben.

Vladimir Brakus, a község polgármestere a könyvjutalmak kiosztása előtt elmondta, hogy örül annak, hogy az önkormányzatban ilyen sok szorgalmas és okos gyerek van, akiknek fontos a tanulás és a jövőjük is.