2024. március 29., péntek

Nyári tábor gyerekeknek

A zombori Magyar Polgári Kaszinó július végén ötnapos (V)izgő-mozgó nyári tábort szervez, amelyre 10–15 éves gyerekek jelentkezését várják. A tábor honlapján megjelent adatok szerint mindenkit szívesen látnak, aki befejezte a 4. osztályt, de még nem középiskolás. A felhívásban kiemelik, különböző programok – játék, mozgás, utazás, tánc – várják a gyerekeket.

„A napközbeni programok a természetben, illetve vízparton lesznek, úgyhogy bikinidet és fürdőnadrágodat ne felejtsd otthon!” – áll a szövegben. Az esemény mottója: „Szabadulj a szabadba!” Mint írják, a tábor célja, hogy a tartalmas együttlétek, kirándulások, játékok és a mozgás öröme által a gyerekek megtapasztalhassák az igazi, offline közösségi élményeket, és hogy közösen felfedezzék a nyugat-bácskai nyár adta lehetőségeket. A tábor teljes ideje alatt biztosított a gyerekek felügyelete szakképzett fiatal felnőtt szervezők által.

Helyszín és szállás: A Kaszinó kollégiumi szobái (10-10 fős, nem koedukált, fürdőszobával ellátott szobák). Létszám: 20 (10-10 fiú és lány). Időpont: 2022. július 25–29. Táborkezdés: Hétfőn, július 25-én 15 órakor. Táborzárás: Pénteken, július 29-én 16 órakor. Étkezések: Naponta 5. Ár: 6000 dinár/fő. Ha egy családból többen jönnek, az esetben 5000 din/fő. Az ár tartalmazza a szállást, az étkezést, valamint a kirándulások és a tábori programok költségeit. Jelentkezés és további információk: a vizgomozgotabor.net honlapon vagy a 063/72-69-800-ás telefonszámon (Cselenák Kornél) kaphatók.