2024. április 19., péntek

Keresse a palicsi Nyárhangoló Fesztivál programfüzetét mai nyomtatott lapszámunkban!

Értékes nyeremények várják a látogatókat a VM4K palicsi Nyárhangoló Fesztiválján

Szemfülesek, figyelem! Hamarosan elkezdődik a Vajdasági Magyar Képző-, Kutató- és Kulturális Központ Nyárhangoló Fesztiválja. A nagyszabású, tartalmas rendezvénysorozat Palicson kerül megrendezésre 7-e és 10-e között, több helyszínen, gazdag műsorkínálattal. A fesztiválhoz egy különleges, egyfajta kvízzel összekötött nyereményjáték is kapcsolódik. Erről kérdeztük Lukács Lilla kulturális referenst:

– A Nyereményeső sorsolását a fesztivál utolsó napján, vasárnap tartjuk meg, 14 órától a Női strandon. Tulajdonképpen itt zárul majd a nyereményjátékunk, amely az egész fesztivál idején tart, az első naptól kezdve. A látogatók közt időnként egy álruhás játékmester bukkan majd fel, és őt kell megkeresniük a nyerni vágyóknak. Nem lesz persze túl egyszerű a dolguk, mivel a játékmester mindennap másik álruhát ölt magára. Ő majd megpróbál elvegyülni a látogatók közt, de aki kellően szemfüles, az észreveheti. Azt azért eláruljuk, hogy valamilyen árulkodó jel mindig lesz rajra. A játékosoknak annyi a dolguk, hogy odamenjenek hozzá. Ő ezek után Paliccsal kapcsolatos kérdéseket tesz fel (senkinek se kell megijednie, ezek nem bonyolult kérdések), ha pedig helyes választ kap, akkor azt tombolajeggyel jutalmazza meg. Vasárnap pedig a Nyereményeső keretében megtartjuk a sorsolást, a moderátorok Brasnyó Zoltán és Zvekán Péter, a Pannon RTV munkatársai lesznek, és az biztos, hogy vidám hangulatú műsorra számíthatunk. Számos nyereményt sorsolunk ki, és ezek mind a nyárhoz kapcsolódnak. Kezdve az egyszerűbbektől, mint a strandpapucs és a hűtőtáska, folytatva az értékesebbekkel, mint a kerti bútor vagy elektromos grillsütő, de a szerencsésebbek akár családi ebédet, Palicson való hétvégézést is nyerhetnek, a főnyeremény pedig egy inverteres légkondicionáló lesz. Ami a játékszabályokat illeti, egy személy többször is megszólíthatja a játékmestert, és minél több kérdésre válaszol, annál több tombolajegyet kap, így nagyobb eséllyel is nyerhet. Azt tanácsoljuk tehát, hogy mindenki járjon nyitott szemmel és merjék megszólítani a beépített emberünket – mondta Lukács Lilla.

Mai nyomtatott lapszámunkban megtalálja az esemény programfüzetét, ami tartalmazza a négy nap részletes programját, a fellépők névsorával, kezdési időpontokkal, helyszínekkel...! Csupán az újságot kell beszereznie.