2024. április 20., szombat

Célba ért az aranygyűrű

A legszebb tablókép témában meghirdetett fotópályázat egyik nyertese már átvette az ajándékát

Az elmúlt napokban folyamatosan egyeztettünk Szép Vajdaság fotópályázatunk nyerteseivel az ajándékok átvételéről: Karácsonyi Leát Királyhalmán, otthonában kerestük fel, hiszen Szép Vajdaság fotópályázatunk tizenegyedik körében A legszebb tablókép címet a nevére beérkező szelvényszavazatok sokasága alapján ő érdemelte ki.

Nyertesünk a szabadkai Ivan Sarić Műszaki Iskolában végzett, közúti közlekedési technikus szakon. Nyereménye egy aranygyűrű, az újvidéki Siket aranyműves jóvoltából, amit lapkiadónk munkatársa, Körmöczi Barna Emese adott át.

Lea a középiskola végeztével már munkába állt, de a továbbtanulás gondolatát sem vetette el. A középiskolai alapokra építve, a tanulmányait közlekedési mérnök szakon folytatná szülőföldjén, hiszen a jövőjét kizárólag itt képzeli el.

Karácsonyi Leának lapkiadónk munkatársa, Körmöczi Barna Emese adta át a nyereményt

Karácsonyi Leának lapkiadónk munkatársa, Körmöczi Barna Emese adta át a nyereményt

Szép Vajdaság fotópályázatunkon először vett részt. A pályázati felhívásról a Magyar Szó Online felületén értesült, majd a már versenyben lévő ismerősök ösztönözték őt is a jelentkezésre.

A Karácsonyi család napilapunk rendszeres olvasója, a fotópályázat híreit így nyomtatott lapunkban és online is aktívan követték. Lea tablóképére beküldött szelvényes szavazatokat pedig ezúton is mindenkinek köszöni a család. Tartalmas és élményekben gazdag nyarat kívánunk Leának és családjának! Köszönjük, hogy olvasnak bennünket.