2024. április 19., péntek

Játsszon ismét a Magyar Szóval!

Tervezze meg hétvégi felfrissülését már ma! Játsszon újra a Magyar Szóval és nyerjen páros belépőjegyet az adai wellnessközpontba!

A Magyar Szó Online csapata ismét megajándékozza kedves Olvasóit!

Ez alkalommal tíz darab páros belépőjegyet sorsolunk ki az újonnan megnyílt adai wellnessközpontba. A hétvégére szóló egész napos páros belépőjegy két felnőtt belépését teszi lehetővé szombati vagy vasárnapi napon az adai wellnessközpontba és a strandfürdőbe.

A korszerű és kiváló felszereltségű wellnessközpontban relax-, élmény- és gyermekmedencék várják a kikapcsolódni vágyókat, de a létesítményben üzemelő finn szauna, gőz- és pezsgőfürdő, játszóház, kozmetikai szalon, büfék, és ajándékbolt is a vendégek kényelmét szolgálja. A wellnessközpont tartalmain felül, a belépőjeggyel a szomszédos strandfürdő is díjmentesen látogatható. A parkosított létesítményben három medence, élménycsúszdák és vendéglátóhelyek várják a fürdőzőket.

Ha szeretné, hogy az Öné legyen a tíz darab páros belépőjegy egyike, nincs más dolga, mint e nyereményjáték Facebook-posztja alatt hozzászólásban megjelölni, hogy kivel fürdőzött egy jót legutóbb!

A nyereményjáték ma (2022. június 27-én) 17 óráig tart, amikor is Facebook-oldalunkon kihirdetjük szerencsés nyerteseinket!

A belépőjegyek legkésőbb 2023. április 30-áig használhatóak fel. A nyitvatartásról és a létesítmény egyéb szolgáltatásainak költségeiről az alábbi oldalakon tájékozódhatnak: https://adica.rs/ és https://www.facebook.com/jpradica.ada.

Nyereményjátékunk feltételeiről bővebben itt tájékozódhatnak: http://bit.ly/2jNtula

Minden kedves Olvasónknak sok szerencsét kívánunk!