2024. március 28., csütörtök

Július 5-én nyílik az EXIT kemping

Az idén is a Strandon tartják meg az EXIT zenei fesztivál látogatói számára a kempinget, július 5-e és július 12-e között fogadja a vendégeket.

Az EXIT zenei fesztivál szervezői azt közölték, az idei kemping is az egész világból érkező fiatalok találkozóhelye lesz, ahol mindig életre szóló barátságok születnek és igazi fesztiváli hangulatban van.

Két hét van még a fesztiválig, de Újvidéken már kevés a bérelhető lakás. Egyes adatok szerint a kapacitások 18 százaléka maradt szabad, de ezek rendszerint a fesztivál kezdetéig megtelnek, ezért azt ajánlják a szervezők, hogy az érdeklődők minél gyorsabban foglalják le a szabad lakásokat.

Az EXIT kempingjében biztosítottak csukott zuhanyzókat, illemhelyeket, különféle étel és ital kínálatot, egy kempingfelszerelést kínáló bolt is található és személyes széfek is bérelhetők. Az EXIT látogatóinak az idén először négy színpadot is biztosítanak a Strandon, egy emléktárgybolt, és sportolási lehetőség is lesz.

Egyre közelebb az EXIT fesztivál, a vendégek számára a Strandon az előző évekhez hasonlóan kempinget alakítanak ki, amely július 5-én nyitja meg kapuit (Fotó: Ótos András felvétele)

Egyre közelebb az EXIT fesztivál, a vendégek számára a Strandon az előző évekhez hasonlóan kempinget alakítanak ki, amely július 5-én nyitja meg kapuit (Fotó: Ótos András felvétele)

A kemping július 5-én nyitja meg kapuit, a nap minden órájában be lehet jelentkezni, egészen július 12-ig. A kempingben egyre kevesebb a szabad hely, a bejelentkezési alapdíj 3000 dinár.

A Booking.com hotelplatform és az Újvidéki Idegenforgalmi Szervezet szerint június 7-e és június 10-e között már csupán 18 százaléka szabad a bérelhető szobáknak, lakásoknak, és mivel az utóbbi pár napban több egyre több jegy kel el az EXIT fesztiválra, várhatóan gyorsan elkelnek a szabad kapacitások is.

Az idén legtöbben Németországból, Hollandiából, Nagy Britanniából, Szlovéniából, Magyarországról, Törökországból és Horvátországból érkeznek, de sokan jönnek majd Szerbia más településeiről is. Szabad bérelhető lakásokat jelenleg a Limánon és a Heréskertben találhatnak az érdeklődők.