2024. március 29., péntek
CSANTAVÉR

Temerini siker a falunapi tornán

A csantavéri sportközpontban vasárnap rendezték meg a hagyományos falunapi kispályás tornát, melyen ezúttal tizenkilenc környékbeli csapat vett részt. A színvonalas mérkőzéseket hozó verseny döntője után teljesen megérdemelten a Papa Pub játékosai emelhették a magasba az 1. helyért járó serleget, a temeriniek ugyanis minden mérkőzésükön győzni tudtak. A kisdöntőben a címvédő NMV gárdája diadalmaskodott, a Csantavér játékosaira épülő együttes ugyanis a 3. helyért megrendezett találkozón 3:0-ra verte a szabadkai Aleksandrovo csapatát.

A szervezők a torna legjobb kapusának Füstös Endrét, a Papa Pub hálóőrét választották meg, a legjobb játékos pedig a tornyosi Rusák Áron lett a 2. helyen végző Kiscsapatból. Ez utóbbi játékos egyébként a következő idényben már a Csantavér labdarúgója lesz, a fiatal csatár a Zenta gárdájától igazolt át a piros-feketékhez.

Az egyenes kieséses szakasz eredményei, negyeddöntők: Ászok–NMV 0:1, Young Boys–Kiscsapat 1:3, Papa Pub–Masters 3:2, Aleksandrovo–N’Golo N’Golo 2:0. Elődöntők: NMV–Kiscsapat 1:3, Papa Pub–Aleksandrovo 2:1. A 3. helyért: NMV–Aleksandrovo 3:0. Döntő: Papa Pub–Kiscsapat 1:0.