2024. március 28., csütörtök

Tíznapos nyaralásért érdemes tanulni

Az idén is folytatódik a legjobb szenttamási diákok ingyenes nyaraltatása

Megérkeztek kedden reggel a sutomorei Plava obala szenttamási nyaralóba azok a Vuk-díjas tanulók, akik hétfőn este indultak a jutalmul kapott 10 napos nyaralásra. Mint ismeretes, az önkormányzat már hosszú évek óta tengerparti nyaralással jutalmazza meg az általános iskolás legjobb diákokat. A tanulókat a felújított községi nyaralóban Radivoj Debeljački, Szenttamás polgármestere, Miroslav Reljić, a nyaraló igazgatója és Slobodan Subić, a Sport-, Rekreációs és Idegenforgalmi Központ igazgatója fogadta.

‒ Fontos elmondani, és a helyszínen bebizonyosodott, hogy a létesítményt folyamatosan jól karbantartják, és minden ember, aki részt vesz ebben a munkában és a szolgáltatások nyújtásában teljes egészében kiváló házigazda. Azonnal észrevehető, hogy az előttünk álló nyaralási idényre mindannyian hatalmas erőbevetéssel készültek. Örülök annak, hogy a létesítmény jó állapotban van, tiszta és rendezett, és hogy az összes beruházást és a felújítási munkálatokat sikerült idejében elvégezni. Vannak és lesznek további beruházások, amelyeket lassanként, évről évre kell majd megoldani, hogy a legigényesebb, valamint a visszatérő nyaralók elvárásait teljesíteni tudjuk – mondta Szenttamás polgármestere, aki egyúttal a diákoknak kellemes nyaralást kívánt.

Miroslav Reljić hangsúlyozta, a felújítási és karbantartási munkálatok már az elmúlt idény végén elkezdődtek, és hónapokig folyamatosan dolgoztak azon, hogy mindenki jól érezze magát.

‒ Az épületet teljesen rendbetettük, megjavítottuk és várjuk a nyaralókat. Fontos elmondani, hogy az idei évtől kezdve minden szobában van wifi, mindent átfestettünk, működnek a napkollektorok és folyamatos a melegvízzel való ellátás is. A vendégek első reakciója igen pozitív, és bízunk abban, hogy ez az idény végéig nem változik – mondta Reljić.