2024. április 18., csütörtök

Hamarosan startol a Lake Fest

A topolyai zenei fesztivál június 23–25-ig várja a szórakozni vágyókat

Csütörtökön kezdődik az első Lake Fest a topolyai félszigeten. A fesztivál területén már javában zajlik az építkezés, a szervezők nagy erővel készülnek. Látványos fény- és hangtechnikával, valamint neves fellépőkkel várják a fesztiválozókat, továbbá azok számára, akik sátorozni szeretnének, kemping is rendelkezésre áll. A kemping 500 dinár/fő, amely tartalmazza a fesztivál ideje alatt történő sátorozási lehetőséget a topolyai autóskempingben, amelyet nemrég újítottak fel. A terület kerítéssel van körbekerítve, valamint meleg vizes zuhanyzók és illemhelyiségek is a kempingezők rendelkezésére állnak. A sátorozási szándékot nem kell előre jelezni, elég, ha a helyszínen megvásárolják a jegyet. Parkolási lehetőség a tó körüli, illetve a mezőgazdasági iskola melletti parkolókban van a vendégeknek, ahol a parkolás ingyenes.
A szervezők hozzátették, hogy napközben a strandolásé lesz a főszerep, ahol vízi mentők is szolgálatot teljesítenek a biztonság érdekében. Fürdőzésre a már jól ismert strandon lesz lehetőség, valamint a tó túlpartján különféle sportprogramokra is be lehet majd nevezni. Ennek részleteit hamarosan közzéteszik a szervezők. A fesztiválterület nappal zárva van, belépni 17 órától lehet, és egészen reggel 5 óráig tart nyitva.

Tajti Attila szervező elmondta, hogy az elővételes bérletek nagy része már elkelt, a helyszínen lehetőség lesz napijegyek és hétvégi jegyek vásárlására is.
– A napijegyek 20 óra előtt 1000, 20 óra után 1500 dinárba kerülnek, és egyszeri belépésre jogosítják fel a fesztiválozót. Érdemes már 20 óra előtt belépni a fesztivál területére, mert azzal 500 dinárt lehet megspórolni. A 14 év alatti gyermekek számára a fesztivál látogatása ingyenes, de szülői felügyelethez kötött. A hétvégi jegyet 2500 dináros áron lehet péntektől megvásárolni. A helyszíni bérletekből és a hétvégi jegyekből összesen 200 darab áll majd a vendégek rendelkezésére, a napijegyekből pedig naponta 2000 darab VIP-bérletet is lehet vásárolni, melynek ára 6500 dinár, ami feljogosítja a tulajdonosát a Sat-Trakt VIP-pódiumra történő belépésre, ahonnan a legjobb a rálátás a színpadra és a tömegre. Itt külön pult lesz a vendégeink részére – fogalmazott a szervező.
A rendezvény kiemelt fellépői a S.A.R.S., a Tropico Band, Gazda Paja, valamint számos ismert lemezlovas is a színpadra lép a három nap alatt. Mindenki megtalálhatja a számára legkedvesebb produkciót. A szervezők sok szeretettel várnak minden érdeklődőt Topolyára.