2024. március 29., péntek
HOROSZKÓP

Júniusi előrejelzés

Nemcsak az ön születési jegyére utaló előrejelzést ajánlatos elolvasni, hanem azt is, ami az ön aljegyére vonatkozik (az aljegyet asztrológus számíthatja ki a születés pontos idejéből). Ha pontosabb és részletesebb előrejelzést szeretne, akkor azt a személyre szóló sorshoroszkópból kaphatja meg.

A hónap elején fordulatot vesz a Merkúr, pont a legveszélyesebb helyen, az Algól állócsillagon. Emellett a Szaturnusz is éppen ekkor vált irányt, egy rossz fényszögben a Merkúrral. Mindez sok problémát okoz mind a közlekedés és kommunikáció terén, mind a politikában. Mindenki legyen óvatos a hónap első felében.

Kos (március 21. – április 20.)

Önre szerencsére nemigen hat ki az általános zűrzavar, mivel a Jupiter szerencsebolygó az ön jegyében van, s együtt halad a Marssal, amely az ön uralkodó bolygója. A hónap közepétől számíthat komolyabb sikerekre. Javul az egészség, tele lesz energiával, utazhat, iratokat intézhet és a rokoni kapcsolatokat is előrelendítheti.

Bika (április 21. – május 20.)

Sajnos önt érinti ez a rossz helyzet, főleg ha május közepén született. A hónap első felében legyen óvatos, ne kövesse el a múlt hibáit ismét, vállaljon felelősséget, legyen óvatos döntéseivel, szavaival, pénzével, egészségével és feletteseivel kapcsolatban. A hónap második fele már kedvezőbb, főleg anyagi téren. A lelki munka, a titkok, a hit az, ami sokat segít.

Ikrek (május 21. – június 21.)

Nagy titkok nyomják a lelkét, ha tudja, kerülje a kórházakat, lifteket, elhagyatott, sötét helyeket a hónap első felében. Álmai rosszak lesznek, de ez a legkisebb baj. A hónap második fele javulást hoz, fölszabadulást, s a múlt terhei részben eltűnnek. Ápolja a baráti kapcsolatokat, ezek most megkönnyebbülést és örömöt hoznak.

Rák (június 22. – július 22.)

A hónap második része a barátokkal, a szerelemmel és külfölddel kapcsolatban sikeres lesz. Ám a hónap első fele bajt hoz valamely barátnak, vagy a velük folytatott kapcsolatnak. A karrier sikeres, most lendíthet rajta nagyot. Javul az egészség is. Kölcsönt ne vegyen föl most, vigyázzon, párja pénze veszélyben van.

Oroszlán (július 23. – augusztus 23.)

A partnerkapcsolata van veszélyben, legyen az szerelmi kapcsolat, házasság vagy üzlettársi viszony. Mivel a karrierje sem kedvez, legyen igen óvatos, hacsak lehet, ne írjon alá semmit a hónap első felében, legyen nagyon óvatos szavaival, s halassza el a döntéseket. Külföld kedvez, tanult emberek (ügyvédek, orvosok) segíthetnek önnek a hónap második felében.

Szűz (augusztus 24. – szeptember 23.)

Az egészség, a rossz szokások, peres ügyek és külfölddel vagy hatóságokkal kapcsolatos dolgok vagy személyek keserítik meg jelen pillanatban az életét. Partnerével segíthetnek egymáson, s másoktól is kaphat segítséget, esetleg kérjen is. A hónap második fele sikert hoz a hírnév és a munka terén.

Mérleg (szeptember 24. – október 23.)

Igen jó időszak ez a párkapcsolatra és a szerződések megkötésére. Rövidebb utazásokra és rokoni kapcsolatok aktiválására is alkalmas A hónap első felében kerülje a műtéteket, a fogorvost, vese-, illetve epekő miatti beavatkozásokat. Ne vegyen föl most semmiféle kölcsönt, ne is fektessen pénzt semmibe. A hónap vége külfölddel kapcsolatban hoz pozitív híreket, s örömöt az unokákkal, ha vannak.

Skorpió (október 24. – november 22.)

Jelen pillanatban vigyázzon partnerére, gondjai lesznek. A család, az otthon, az ingatlanok sem hoznak örömöt, sőt a szomszédok és rokonok sem. Csökkenti a bajt, ha kevesebbet beszél és kevesebbet járkál. Ne utazzon, ha nem föltétlenül muszáj. A hónap második fele önnek is bizonyos javulást hoz, főleg a pénz, a munka és az egészség terén.

Nyilas (november 23. – december 21.)

Ön eléggé szerencsés lesz, s mások baja szerencsére nem sokat érinti önt. Mégis figyeljen az egészségére, a pénzére és a megnyilatkozásaira. Legyen óvatos a közlekedésben. A hónap második fele megfelel a nyaralásra, szórakozásra, ünneplésre. A párkapcsolat kicsit döcög a hónap első felében, de annak végére egészen megjavul.

Bak (december 22. – január 20.)

A helyzet már egy ideje nem az ön kedve szerint alakul. Ahogyan mondják, virradat előtt van a legsötétebb. No, ön még itt tart sajnos, virradat előtt. Legyen türelmes, legyen kitartó, mert ez a lecke most – az élet erre akarja megtanítani. Alázat, felelősségvállalás és sok-sok türelem. Fogja vissza magát a szavakkal kapcsolatban is. A stratégiák alkalmazása jót hoz, tehát sakkozzon, tervezzen...

Vízöntő (január 21. – február 19.)

Az ön jegyében van a Szaturnusz, melynek most rossz fényszöge van, tehát semmi kapkodás, semmi meggondolatlanság. Sajnos ez olyan helyzet, hogy az sem jó, ha hallgat, ám az is bajt okoz, ha megszólal, mert rosszat mond. A család nehéz helyzetbe hozza. Most az igazság a helyes út. Egy testvér, egy szomszéd most sokat segíthet, de a sport is.

Halak (február 20. – március 20.)

A Neptunusz helyzete miatt pillanatnyilag sok segítséget tud nyújtani a bajba jutottaknak. Ez nekik és önnek is igen jóleső érzés. Az anyagiakban is jó időszakra számíthat. A hónap első felében kerülje az utazásokat, de a második fele kedvező lesz e téren. Szerződéseket, adásvételeket is a hónap második felében intézzen. Biztonságban lesz, a családi béke is jelen van, ám ha egyedül él, akkor a magány érzése fölerősödik.