2024. április 24., szerda

Lezárult a Szép Vajdaság fotópályázatunk 11. köre

A legszebb tablókép címet Karácsonyi Lea, Hajdú Hanna és Tóth Zsófia érdemelte ki, valamint szakmai zsűrink jóvoltából három különdíj is kiosztásra került

Szép Vajdaság fotópályázatunk 11. fordulójában az elmúlt hetekben a legszebb tablókép címért a vajdasági általános és középiskolák 54 magyar végzős tanulója vetélkedett egymással. Pályázóink Vajdaság legkülönbözőbb pontjairól jelentkeztek s Szabadka, Zenta, Magyarkanizsa és Topolya mellett további 24 településről, így Völgyesről, Adáról, Csókáról, Padéról, Péterrévéről, Óbecséről, Bácsföldvárról, Temerinből, Szenttamásról, Kishegyesről, Bajsáról, Bajmokról, Pacsérról, Tornyosról, Csantavérről,  Tordáról, Törökkanizsáról, Törökbecséről, Martonosról, Kispiacról, Horgosról, Királyhalomról, Bezdánból, és Torontálvásárhelyről is érkeztek tablóképek. Külön örömünkre szolgál, hogy az idei évben a legszebb tablókép témában hét végzős fiú is megmutatkozott.

Első nyertesünk a nyomtatott lapunkban közölt és beküldött szelvények alapján került ki. Legtöbb olvasónk Karácsonyi Lea, a szabadkai Ivan Sarić Műszaki Iskola ballagó diákjának a nevét tüntette fel a szavazószelvényeken, aki közúti közlekedési technikus szakon végezte a középiskolát. Nyereménye egy aranygyűrű, az újvidéki Siket aranyműves jóvoltából.

Második nyertesünket a Magyar Szó Facebook-oldalán létrehozott A legszebb tablókép 2022 című albumban kapott reakciók alapján hirdethetjük ki. A nyertes Hajdú Hanna lett, a Szabadkai Egészségügyi Középiskola ballagó diákja, aki gyógyszerésztechnikus szakon végezte a középiskolát. Hanna tablóképére a szavazás ideje alatt a legtöbb érvényes szavazat, pontosan 1744 pozitív reakció érkezett. Nyereménye egy egyedi kézműves ékszerszett a zentai Stelly Design Handmade jóvoltából.

Harmadik nyertesünket szakmai zsűrink – Molnár Edvárd és Ótos András fotósok, valamint Máriás Endre főszerkesztő-helyettes – választotta ki. A zsűri Tóth Zsófia fotóját értékelte a legszebb tablóképnek, aki egészségügyi nővér-technikus szakon végzett a Szabadkai Egészségügyi Középiskolában. Nyereménye egy egyedi ásványköves ékszerszett az adai Kiky Shop Ásványok jóvoltából.

Szakmai zsűrink különdíjjal jutalmazta Pozsár Hunor tablóképét, aki a péterrévei Samu Mihály Általános Iskola végzős tanulója, valamint Hegedűs Sára és Hegedűs Anna fotóját, akik a magyarkanizsai Jovan Jovanović Zmaj Általános Iskola ballagó diákjai. Jutalmuk egy-egy ajándékcsomag a Magyar Szó jóvoltából.

A szelvényeket beküldő olvasóink közül hétfőn sorsolunk nyertest, aki egy egész napra szóló családi belépőjeggyel lesz gazdagabb, amit szombaton vagy vasárnap használhat ki az újonnan megnyílt adai wellnessközpontban.

Az élő sorsolás a beküldött szelvényekből a Magyar Szó Facebook-oldalán lesz követhető hétfőn (2022. június 20-án) 13 órakor.

Szívből gratulálunk nyerteseinknek, valamint minden ballagó diáknak, és sok sikert kívánunk a jövőben! Álmaik váljanak valóra!

Kérjük nyerteseinket, hogy vegyék fel velünk a kapcsolatot, és a szepvajdasag@magyarszo.rs e-mail-címre küldjék el adataikat, hogy egyeztetni tudjuk az ajándékok átvételét.