2024. március 29., péntek

Rendkívül szoros a verseny a legszebb tablókép címért

Facebook-oldalunkon holnap 12 óráig még leadhatják szavazataikat a tablóképekre

Szép Vajdaság fotópályázatunk 11. fordulójában A legszebb tablókép címért a vajdasági általános és középiskolák 54 magyar végzős tanulója vetélkedik egymással.

Tekintsék meg Facebook-oldalunkon A legszebb tablókép 2022 című albumot és szavazzanak az Önök számára legkedvesebb ballagó diákra. A fotókra csak a tetszik, imádom és ölelés gombokkal tudnak voksolni, a többi reakciót nem tudjuk érvényesnek számítani. A szavazás június 17-én délig tart.

A szelvényes szavazáshoz június 6.-a és 10.-e között napi egy-egy szavazószelvényt jelentettünk meg napilapunkban. Önöknek nincs más dolguk, mint hogy a kitöltött szavazószelvényeiket legkésőbb 2022. június 17-éig eljuttassák postacímünkre:

D.o.o. Magyar Szó Kft.
Vojvode Mišića 1.
21000 Novi Sad

A borítékon mindenképp tüntessék fel a következő megjelölést: Szép Vajdaság fotópályázat – A legszebb tablókép!

A fotópályázat eredményhirdetésére 2022. június 18-án, szombaton kerül sor a Magyar Szó napilap hétvégi számában, valamint a Magyar Szó honlapján és Facebook-oldalán délelőtt 9 órakor.

Az élő sorsolás a beküldött szelvényekből a Magyar Szó Facebook-oldalán lesz követhető hétfőn (2022. június 20-án) 13 órakor!

A szelvényeket beküldő olvasóink közül egy nyertest sorsolunk, aki egy egész napos családi belépőjeggyel lesz gazdagabb, amit szombaton vagy vasárnap használhat ki az újonnan megnyílt adai wellnessközpontban.

Tartsanak velünk!
Mindenkinek sok szerencsét kívánunk!