2024. április 23., kedd
A LEGSZEBB TABLÓKÉP 2022

Ma indul a szavazás

Tekintsék meg Facebook-oldalunkon A legszebb tablókép 2022 című albumot, és szavazzanak az Önök számára legkedvesebb ballagó diákra! Szép Vajdaság fotópályázatunk 11. fordulójában A Legszebb Tablókép címért a vajdasági általános és középiskolák 54 magyar végzős tanulója vetélkedik egymással. A Magyar Szó Facebook-oldalán ma teszük közzé A legszebb tablókép 2022 című albumot, amelyen belül leadhatják szavazataikat a versenyben levő 54 tablóképre. A fotókra csak a tetszik, imádom és ölelés gombokkal tudnak voksolni, a többi reakciót nem tudjuk érvényesnek tekinteni. A szavazás június 13-án kezdődik és június 17-én déli 12 óráig tart. Azt a ballagót, akinek a tablóképére a Magyar Szó Facebook-oldalán a legtöbb érvényes reakció érkezik, egy egyedi kézműves ékszerszettel ajándékozzuk meg a zentai Stelly Design Handmade jóvoltából.

A szelvényes szavazáshoz június 6-a és 10-e között napi egy-egy szavazószelvényt jelentettünk meg napilapunkban. Önöknek nincs más dolguk, mint hogy kitöltött szavazószelvényeiket mihamarabb eljuttatják postacímünkre.

FIGYELEM! A szelvényeknek lezárt borítékban legkésőbb 2022. június 17-éig kell beérkezniük az alábbi címre:
D.o.o. Magyar Szó Kft.
Vojvode Mišića 1.
21000 Novi Sad
A borítékon mindenképp tüntessék fel a következő megjelölést: Szép Vajdaság fotópályázat – A legszebb tablókép.

Az eredményhirdetésre 2022. június 18-án, szombaton kerül sor a Magyar Szó napilap hétvégi számában, valamint a Magyar Szó honlapján és Facebook-oldalán délelőtt 9 órakor.

A meglepetésnek pedig továbbra sincs vége: A szelvényeket beküldő olvasóink közül is nyertest sorsolunk, aki egy egész napos családi belépőjeggyel lesz gazdagabb, amit szombaton vagy vasárnap használhat ki az újonnan megnyílt adai wellnessközpontban.

Mindenkinek sok szerencsét kívánunk.