2024. április 24., szerda

Ötvennégy tablókép vár az Önök szavazatára

Javában tart a Magyar Szó Szép Vajdaság fotópályázatának 11. fordulója – A legszebb tablókép

Szép Vajdaság fotópályázatunk 11. fordulójában A legszebb tablókép címért a vajdasági általános és középiskolák 54 magyar végzős tanulója vetélkedik egymással. 

Nyomtatott lapunkban két alkalommal is megjelentettük mind az ötvennégy pályázó sorszámmal ellátott tablóképét, amelyek az Önök szavazataira várnak. Amennyiben szeretnének újra megbizonyosodni a pályázók sorszámáról, keressék fel napilapunk honlapját, amelyen újra megtekinthetik a versenyben levő tablóképeket (www.magyarszo.rs).

Június 6-a és 10-e között napi egy-egy szavazószelvényt jelentettünk meg napilapunkban. Önöknek most már nincs más dolguk, mint hogy az összegyűjtött szelvényekkel a számukra legkedvesebb ballagó diákra szavazzanak, s a kitöltött szavazószelvényeiket mihamarabb eljuttassák postacímünkre. Értelemszerűen a nyertes fotó az lesz, amely ballagó diák nevére a legtöbb szelvény érkezik, jutalma pedig egy aranygyűrű az újvidéki Siket aranyműves jóvoltából.

A levélszavazatoknak legkésőbb 2022. június 17-éig kell beérkezniük az alábbi címre:

D.o.o. Magyar Szó Kft.

Vojvode Mišića 1.

21000 Novi Sad

FIGYELEM! A borítékon mindenképp tüntessék fel a következő megjelölést: Szép Vajdaság fotópályázat – A legszebb tablókép!

Hétfőtől a Magyar Szó Facebook-oldalán is leadhatják szavazataikat az erre a célra létrehozott albumon belül. A versenyben levő fotókra csak a tetszik, imádom és ölelés gombokkal tudnak voksolni, a többi reakciót nem tudjuk érvényesként számítani. A szavazás június 13-án kezdődik és június 17-én déli 12 óráig tart. Azt a ballagót, akinek a tablóképére a Magyar Szó Facebook-oldalán a legtöbb érvényes reakció érkezik, egy egyedi kézműves ékszerszettel ajándékozzuk meg a zentai Stelly Design Handmade jóvoltából.

Végezetül szakmai zsűrink is kiválasztja a legszebbet, Molnár Edvárd és Ótos András fotós, valamint Máriás Endre főszerkesztő-helyettes egy nyertes tablóképet választ a beérkezett fotók közül. Szakmai zsűrink által kiválasztott nyertesünket egy egyedi ásványköves ékszerszettel ajándékozzuk meg az adai Kiky Shop Ásványok jóvoltából.

Pályázati felhívásunkban a ballagó fiúkra is gondoltunk: amennyiben a díjazottak között fiú pályázó is lesz, őt egyedi termelői borválogatással fogjuk megajándékozni.

Az eredményhirdetésre 2022. június 18-án kerül sor a Magyar Szó napilap hétvégi számában, valamint a Magyar Szó honlapján és Facebook-oldalán.

A meglepetéseknek pedig továbbra sincs vége: A szelvényeket beküldő olvasóink közül is nyertest sorsolunk, aki egy egész napos családi belépőjeggyel lesz gazdagabb, amit szombaton vagy vasárnap használhat ki az újonnan megnyílt adai wellnessközpontban.

Mindenkinek sok szerencsét kívánunk!