2024. április 25., csütörtök

Korszerű postahivatallal bővült a város

Miloš Vučević polgármester Zoran Đorđevićtyel, a Szerbiai Posta kinevezett igazgatójával együtt kedden jelen volt a Felszabadulás sugárút 88. alatt található postahivatal korszerű helyiségeinek ünnepélyes átadásán. Az eseményre szimbolikusan a Szerbiai Posta napján került sor.

A polgármester ez alkalommal elmondta, hogy Újvidék előtt egy jobb időszak áll, elsősorban a postaszolgáltatás terén.

– Mindannyiunk megelégedésére a Szerbiai Posta a Felszabadulás sugárúton megnyitotta a 28. újvidéki hivatalát, amellyel közelebb hozta szolgáltatásait a polgárok és a jogi személyek számára is. Đorđević igazgató felszólítására együtt nyitottuk meg ezt a korszerű postahivatalt a városban, amellyel szimbolikusan megünnepeltünk egy jelentős jubileumot, hiszen 182 éve, hogy működésbe lépett a postarendszer az országukban. A posta mindig is az ország egyik szimbóluma volt és lesz is. A csaknem két évszázados jubileum alkalmából gratulálok ennek a jelentős állami intézménynek, és minden alkalmazottjának – mondta Vučević.

Újabb postahivatallal gazdagodott Újvidék (Fotó: Ótos András felvétele)

Újabb postahivatallal gazdagodott Újvidék (Fotó: Ótos András felvétele)

Zoran Đorđević hangsúlyozta, hogy a Szerbiai Posta vállalata az ország legnagyobb munkaviteli és logisztikai hálózatát képezi.

– Ez alkalommal szeretnék bejelenteni egy új projektet is, ami a Jövő postája elnevezést viseli és ennek a hálózatnak az első postahivatalát is, amit szintén Újvidéken tervezünk megnyitni. A tartományi székváros napjainkban a legkorszerűbb technológiák központja, valamint egyúttal a jövő városa is – mondta Đorđević.

A Szerbiai Posta a korszerű hivatal megnyitásával kibővítette az ügyintéző hálózatát és folytatta a felhasználók számára biztosított szolgáltatások fejlesztését is. A korszerű légkörben az újonnan átadott postahivatal ezentúl a be- és kifizetések szolgáltatásait is végzi, valamint a postai küldemények átvételét is. Az új postahivatal munkanapokon 8 óra és 20 óra között, míg szombaton 8 óra és 14 óra között fogadja a polgárokat.