2024. április 20., szombat

A legszebb tablókép címért 54 végzős diák versenyzik!

Lezárult a jelentkezés a Magyar Szó Szép Vajdaság fotópályázatának 11. fordulójára!

A beküldési határidő végéig 54 végzős tanuló jelentkezett fotópályázatunkra, akik a következő két hétben A legszebb tablókép címért fognak vetélkedni egymással a szelvényes szavazás és a Magyar Szó Facebook-oldalán történő szavazás keretein belül.

Ma megtekinthetik mind az ötvennégy pályázó sorszámmal ellátott tablóképét. A szelvényes szavazáshoz június 6-a és 10-e között öt szelvényt fogunk közölni napilapunkban, vagyis mindennap egy szelvényt jelentetünk meg. Önöknek nincs más dolguk, mint minél több szelvényt összegyűjteni, és azzal a számukra legkedvesebb ballagó diákra szavazni.

Értelemszerűen a nyertes fotó az lesz, amely ballagó diák nevére a legtöbb szelvény érkezik, jutalma pedig egy aranygyűrű, az újvidéki Siket aranyműves jóvoltából.

A levélszavazatoknak legkésőbb 2022. június 17-éig kell beérkezniük az alábbi címre:

D.o.o. Magyar Szó Kft.
Vojvode Mišića 1., 21000 Novi Sad

FIGYELEM! A borítékon mindenképp tüntessék fel a következő megjelölést: Szép Vajdaság fotópályázat – A legszebb tablókép!

A következő hetekben a Magyar Szó Facebook-oldalán is leadhatják szavazataikat a legszebb tablóképre, valamint szakmai zsűrink is kiválasztja majd a legszebbet, így összesen három nyertest hirdetünk ki június 18-án.

Azt a ballagót, akinek a tablóképére a Magyar Szó Facebook-oldalán a legtöbb reakció érkezik, egy egyedi kézműves ékszerszettel ajándékozzuk meg a zentai Stelly Design Handmade jóvoltából.

Szakmai zsűrink, Molnár Edvárd és Ótos András fotós, valamint Máriás Endre főszerkesztő-helyettes, által kiválasztott nyertesünket pedig egy egyedi ásványköves ékszerszettel ajándékozzuk meg az adai Kiky Shop Ásványok jóvoltából.

Pályázati felhívásunkban a ballagó fiúkra is gondoltunk: amennyiben a díjazottak között fiú pályázó is lesz, őt egyedi termelői borválogatással ajándékozzuk meg.

Az eredményhirdetés 2022. június 18-án, szombaton lesz a Magyar Szó napilap hétvégi számában, valamint a Magyar Szó honlapján és Facebook-oldalán délelőtt 9 órakor. Mindenkinek sok szerencsét kívánunk!