2024. április 25., csütörtök

A mai nap végéig várjuk a legszebb tablóképeket!

Javában tart a Magyar Szó Szép Vajdaság fotópályázatának 11. fordulója!

Fotópályázatunk népszerűsége töretlen, a határidő közeledtével egyre több tablókép (arckép) érkezik be hozzánk. Arra buzdítunk mindenkit, hogy aki még nem tette meg, bátran küldje el jelentkezését fotópályázatunkra és vetélkedjen A legszebb tablókép címért. A díjazottak ez alkalommal is értékes jutalomban részesülnek!

A pályázatra a mai nap végéig, 2022. június 2-áig küldhetik be a fotókat, a szepvajdasag@magyarszo.rs e-mail-címre. A beküldött tablókép mellett fel kell tüntetni a ballagó diák nevét, lakhelyét, valamint az általános vagy középiskola nevét is (középiskola esetében a szak megjelölésével).

2022. június 18-án három nyertest fogunk kihirdetni az alábbi három módon:

A szelvényeket tartalmazó borítékot az alábbi címre várjuk:

D.o.o. Magyar Szó Kft.

Vojvode Mišića 1.

21000 Novi Sad

FIGYELEM! A borítékon mindenképp tüntessék fel a következő megjelölést:

Szép Vajdaság fotópályázat – A legszebb tablókép!

       3. Utolsó módja nyertesünk megválasztásának pedig nem más, mint a Magyar Szó Facebook-oldalán való szavazás egy erre a célra létrehozott albumon belül. Voksolni csak a tetszik, imádom és ölelés gombokkal tudnak, a többi reakciót a fotókra nem tudjuk érvényesként számítani. A szavazás június 13-án kezdődik és június 17-én déli 12 óráig tart.

Az eredményhirdetés 2022. június 18-án, szombaton lesz a Magyar Szó napilap hétvégi számában, valamint a Magyar Szó honlapján és Facebook-oldalán délelőtt 9 órakor.

A pályázat különlegessége továbbra is az, hogy a nyereményeket vajdasági magyar termelők és vállalkozók biztosítják.

Azt a ballagót, akinek a tablóképe a legtöbb szelvényszavazatot kapja, egy aranygyűrűvel ajándékozzuk meg az újvidéki Siket aranyműves jóvoltából.

Azt a ballagót, akinek a tablóképére a Magyar Szó Facebook-oldalán a legtöbb reakció (tetszik, imádom és ölelés) érkezik, egy egyedi kézműves ékszerszettel ajándékozzuk meg a zentai Stelly Design Handmade jóvoltából.

Szakmai zsűrink által kiválasztott nyertesünket pedig egy egyedi ásványköves ékszerszettel ajándékozzuk meg az adai Kiky Shop Ásványok jóvoltából.

De a ballagó fiúkra is gondoltunk: amennyiben a díjazottak között fiú pályázó is lesz, őt egyedi termelői borválogatással ajándékozzuk meg.

Ez még nem minden! Kövessék figyelemmel pályázatunk híreit, ugyanis a játékidő alatt további meglepetések is várnak azon Olvasóinkra, akik velünk játszanak!
Mindenkinek sok szerencsét kívánunk!