2024. április 25., csütörtök

Játsszon újra a Magyar Szóval!

Nyerjen pihentető hétvégi kikapcsolódást családja részére az adai wellnessközpontban!

A Magyar Szó Online csapata ismét szeretné megajándékozni kedves Olvasóit!
Ez alkalommal három darab hétvégére szóló egész napos családi belépőjegyet sorsolunk ki az újonnan megnyílt adai wellnessközpontba. A hétvégére szóló egész napos családi belépőjegy két felnőtt és két gyermek (3-7 év közötti) belépését teszi lehetővé szombati vagy vasárnapi napon.

A korszerű és kiváló felszereltségű wellnessközpontban relax-, élmény- és gyermekmedencék várják a kikapcsolódni vágyókat, de a létesítményben üzemelő finn szauna, gőz- és pezsgőfürdő, játszóház, kozmetikai szalon, büfék, és ajándékbolt is a vendégek kényelmét szolgálja.

Ha szeretné, hogy az Öné legyen a három hétvégére szóló családi belépőjegy egyike, e nyereményjáték Facebook-posztja alatt hozzászólásban jelölje meg, hogy kivel fürdőzött egy jót legutóbb!

A nyereményjáték ma (2022. június 1-én) 17 óráig tart, amikor is Facebook-oldalunkon kihirdetjük szerencsés nyerteseinket!

A belépőjegyek legkésőbb 2023. április 30-áig használhatóak fel.
A nyitvatartásról és a létesítmény egyéb szolgáltatásainak költségeiről az alábbi oldalakon tájékozódhatnak: https://adica.rs/ és https://www.facebook.com/jpradica.ada.

Nyereményjátékunk feltételeiről bővebben itt tájékozódhatnak: http://bit.ly/2jNtula

Minden kedves Olvasónknak sok szerencsét kívánunk!