2024. április 24., szerda

Nyakunkon a strandszezon

A jó idő közeledtével hamarosan megkezdődnek a munkálatok a zentai kék medencében is. Slavnić Ákos, a kommunális vállalat igazgatója elmondta, hogy az iskolai tanév év végére tervezik a medence nyitását.
– Június 15. körül szeretnénk a kék medencét megnyitni a látogatók előtt, de ez még változhat, hiszen az időjárás is közbeszólhat. A sok éves tapasztalat azt mutatja, hogy a korábbi nyitásra nincs igény. A felkészülést a szezonra nagyjából június elején elkezdjük, tereprendezés, festés, és a berendezések átnézése várat még magára. A belépőjegy árak nem változnak a tavalyiakhoz képest, a felnőtt jegy 200 dinár, a gyerekjegy 180 dinár, valamint az egész szezonra szóló bérlet pedig 3000 ezer dinárba fog kerülni. Idén is lehet majd napozóágyat bérelni 200 dináros áron a helyszínen. Sajnos a vállalat anyagi helyzete nem engedi meg, hogy nagyobb beruházásokat bonyolítsunk le, ezért idén is ezzel az egy medencével várjuk majd a hűsölni vágyókat – mondta az igazgató.
A zentai polgárok évek óta áhítoznak egy újabb medence kiépítésén, vagy a meglévő korszerűsítésén, de úgy tűnik ez továbbra is a jövő zenéje marad.