2024. április 25., csütörtök

Maverick visszatér

Sétarepülést nyerhetünk a plázamoziban

Hosszú várakozás után megjelent a kultikusnak számító Top Gun című 1986-ban készült film folytatása.

Azok számára, akik három évtizeden keresztül türelmetlenül várták a választ arra a kérdésre, hogy vajon mi történt Pete Mitchellel, azok számára a Cineplexx Promenada mozi különleges, Top Gun-estét szervez. Május 25-én, szerdán 20 órakor bemutatják a Top Gun: Maverick című amerikai filmet, a mozi partnerei számos értékes ajándékkal és a film eredeti poszterével is kedveskednek a látogatóknak.

A népszerű, rajongói tábort is kialakító filmalkotással kapcsolatban tematikus kvízt is összeállítanak – a Cineplexx Promenada moziban a jó hangulatért a Pub Kvíz szervezetének kvízmesterei felelnek majd. A látogatók a moziba való belépést követően a kvízmesterektől megkapják a játékban való részvételre és szabályokra vonatkozó utasításokat. A Top Gun-kvízben való részvétel számos értékes ajándékhoz juttathatja a rajongókat. A Yason optika üzlete egy, a filmhez kötődő érdekes ajándékkal készül, mégpedig egy Ray-Ban napszemüveggel, amit az első helyezett nyerhet meg. A második helyezett játékos a Tedi Aviation School sportpilóta kiképzőközpont ajándékát kapja, ami nem más, mint egy sportrepülőgéppel való repülési lehetőség, míg a harmadik helyezett a Cineplexx Promenada két személyre szóló VIP moziélményében részesülhet. Minden látogató megkapja a film poszterét, itallal fogadják őket.

A nagy népszerűségnek örvendő film folytatásában, miután több mint harminc évet leszolgált a flotta talán legjobb pilótájaként, Pete „Maverick” Mitchell (Tom Cruise) vakmerő tesztpilótaként egyre feljebb teszi a lécet, és igyekszik elkerülni azokat az előléptetéseket, amelyek földi szolgálatra köteleznék. Amikor egy osztagnyi Top Gun növendéket olyan, különleges küldetésre kell kiképeznie, amelyről még soha senki nem is hallott, Mavericket összehozza a sors a Rooster hívójelű Bradley Bradshaw hadnaggyal, aki nem más, mint Maverick néhai barátjának, Nick Bradshawnak, azaz Goose-nak a fia...