2022. július 4., hétfő

Háznak csapódott a személygépkocsi

A szenttamási balesetben három fiatal sérült meg

Súlyos közlekedési baleset történt szombaton 20 óra tájban Szenttamáson. Három fiatalt szállítottak a verbászi kórházba, szerencsére mindannyian túlélték a balesetet.

Fotó: Paraczky László
Fotó: Paraczky László

A Verbász irányából érkező Mercedes A 160 típusú személygépkocsi vezetője a Karađorđe utca bejáratánál lévő kanyarban eddig még ismeretlen okokból elvesztette uralmát a gépjármű felett, az autó lesodródott az útról, és először az utca sarkán lakó Sava Ćosin házának kapujához, onnan pedig a házhoz csapódott.

Az autót egy fiatal lány vezette. Az első ülésen ülőknek a légzsák mentette meg az életét, de az erős ütés következtében a hátsó ülésen utazó fiatal is komoly sérüléseket szenvedett.

Fotó: Paraczky László
Fotó: Paraczky László

A sürgősségi osztály mentőkocsija és a rendőrség perceken belül a helyszínre érkezett, a tűzoltók pedig segítettek a sérültek járműből történő kiemelésénél.

Sava Ćosin a helyszínen elmondta, ez már az ötödik olyan baleset, amely ebben az igen veszélyes kanyarban történt, és mindegyik esetben a jármű a háznak csapódott.

−Az unokám éppen a szobában játszott, amikor hatalmas csattanás hallatszott, a falakról lehullott a vakolat, több helyen repedések keletkeztek. Szörnyű volt, mindannyian nagyon megijedtünk – mondta a ház tulajdonosa.

Fotó: Paraczky László
Fotó: Paraczky László

A rendőrség ezúttal is felhívja a gépjárművezetők figyelmét, hogy közlekedésük során fokozott figyelemmel és kellő körültekintéssel közlekedjenek és tartsák be a szabályokat. A fenti eset is azt bizonyítja, hogy az emberélet csupán néhány pillanaton múlik.