2024. április 18., csütörtök

A legszebb tablókép - A Magyar Szó Szép Vajdaság fotópályázatának 11. fordulója

Kedves Végzősök!

A Magyar Szó Online csapata 2022-ben is keresi a legszebb tablóképet!

Jól tudjuk, hogy az általános iskola, a középiskola befejezésével egy meghatározó életszakaszunk lezárul, aminek tablóképünk állít örök emléket. Évek múltán is ha rátekintünk erre a fotóra, felidéződnek bennünk iskoláséveink feledhetetlen pillanatai.

Azért, hogy a végzős napok még emlékezetesebbek maradjanak, Szép Vajdaság fotópályázatunk 11. körének témája idén is A legszebb tablókép. Fotópályázatunkkal lehetőséget szeretnénk adni a ballagóknak, akik izgatottan készültek és várták, hogy sorra kerüljenek eddigi legfontosabb fotózásukon, hogy tablóképüket büszkén megmutathassák a vajdasági magyar közösség előtt.

A pályázatra 2022. május 20-e és 2022. június 2-a között küldhetik be a fotókat, a szepvajdasag@magyarszo.rs e-mail-címre.

A beküldött tablókép mellett fel kell tüntetni a végzős tanuló nevét, lakhelyét, valamint az iskola nevét is, középiskola esetében a szak megjelölésével.

2022. június 18-án három nyertest fogunk kisorsolni az alábbi három módon:

1. Szakmai zsűrink, Dávid Csilla és Ótos András fotós, valamint Máriás Endre főszerkesztő-helyettes, egy nyertes tablóképet választ a beérkezett fotók közül.

2. Nyomtatott lapunkban június 6-a és 10-e között 5 szelvényt közlünk, amlyekkel Önök is szavazhatnak a legszebb tablóképre. Értelemszerűen a nyertes fotó az lesz, amely ballagó diák nevére a legtöbb szelvény érkezik. A levélszavazatoknak legkésőbb 2022. június 17-ig kell beérkezniük címünkre.

A szelvényeket tartalmazó borítékot az alábbi címre várjuk:

D.o.o. Magyar Szó Kft.

Vojvode Mišića 1.

21000 Novi Sad

FIGYELEM! A borítékon mindenképp tüntessék fel a következő megjelölést:

Szép Vajdaság fotópályázat – A legszebb tablókép!

3. Harmadik módja nyertesünk megválasztásának pedig nem más, mint a Magyar Szó Facebook-oldalán való szavazás egy erre a célra létrehozott albumon belül. Voksolni csak a tetszik, imádom és ölelés gombokkal tudnak, a többi reakciót a fotókra nem tudjuk érvényesként számítani. A szavazás június 13-án kezdődik és június 17-én déli 12 óráig tart.

Az eredményhirdetésre 2022. június 18-án, szombaton kerül sor a Magyar Szó napilap hétvégi számában, valamint a Magyar Szó honlapján és Facebook-oldalán délelőtt 9 órakor.

A pályázat különlegessége továbbra is az, hogy a nyereményeket vajdasági magyar termelők és vállalkozók biztosítják.

Azt a ballagót, akinek a tablóképe a legtöbb szelvényszavazatot kapja, egy aranygyűrűvel ajándékozzuk meg az újvidéki Siket aranyműves jóvoltából.

Azt a ballagót, akinek a tablóképére a Magyar Szó Facebook-oldalán a legtöbb reakció (tetszik, imádom és ölelés) érkezik, egy egyedi kézműves ékszerszettel  ajándékozzuk meg a zentai származású Stelly Design Handmade jóvoltából.

Szakmai zsűrink által kiválasztott nyertesünket pedig egy egyedi ásványköves ékszerszettel ajándékozzuk meg az adai Kiky Shop Ásványok jóvoltából.

De a ballagó fiúkra is gondoltunk: amennyiben a díjazottak között fiú pályázó is lesz, őt egyedi termelői borválogatással ajándékozzuk meg.

Azonban ez még nem minden! Kövessék figyelemmel pályázatunk híreit, ugyanis a játékidő alatt további meglepetések is várnak azon Olvasóinkra, akik velünk játszanak!

Mindenkinek sok szerencsét kívánunk!