2024. április 24., szerda

Olvassa hétvégi számunkban!

Legény- és lánybúcsúk, születésnapok, gyerekzsúrok, céges rendezvények, csapatépítő programok, majális, elsőáldozás, bérmálkozás, esküvő, és nem utolsó sorban horgászat, horgászversenyek kiváló helyszíne az adai Tisza-híd tövében meghúzódó tó, az Adrenalin-tó. 

A helybelieken kívül az átutazók is felfigyelhettek a valóságos kis oázisra. Az elmúlt néhány évben teljesen átalakult a Tisza-híd szomszédságában lévő elhagyatott téglagyári gödör és környéke, miután a helybeli Csonka Attila valóra váltotta gyerekkori álmát és többéves kemény munkával két tóból álló horgászparadicsommá, valamint változatos kikapcsolódást nyújtó kirándulóhellyé változtatta.

A magánvállalkozásként működő Adrenalin-tó Kft. területén kiváló horgászhelyek, halban gazdag víz, a rendezvények megtartására alkalmas kisebb-nagyobb pavilonok találhatók. Vannak padok, asztalok és főzőhelyek a helyszínen, ami sátoros táborozásra is alkalmas, de található még itt játszótér, drótkötél- és paintballpálya, illetve mellékhelyiség zuhanyzóval. Az egykoron a bozótostól megközelíthetetlen és nádassal borított terület átváltozásának azonban egyelőre nincs vége, mert a civilben építkezési vállalkozóként tevékenykedő tulajdonosnak újabb tervei is vannak. 

Hogy milyenek? Olvassa sok egyéb hasznos és érdekes információ mellett a szombaton megjelenő Magyar Szó Hétvége mellékletében!