2022. július 1., péntek

Kiváló szárzúzás

Az OROS adapterei megbízható működést és hosszú élettartamot ígérnek

Fotó: Ótos András
Fotó: Ótos András

Az óbecsei Kovács Nándor mezőgazdasági termelő körülbelül 370 hektáros földterületen gazdálkodik. Főként kalászost, napraforgót, répát és kukoricát vet. A gazda a tavalyi munkálatok megkezdése előtt új kombájnra váltott, amihez egy új kukoricabetakarító adapterre is szüksége volt. Nándor választása a hatsoros OROS CORNADO kukoricaadapterre esett. Az eszközzel azóta is maradéktalanul elégedett.

Fotó: Ótos András
Fotó: Ótos András

– Mivel Orosházával, illetve az OROS adapterrel már többéves tapasztalatom van, ezért választottam ezt a munkaeszközt. A minősége, valamint a kivitelezett munka vetekszik bármely másik cég adaptereivel. Az OROS eszközökkel a lehető legtöbbet tudunk termelni és az ára is kedvező – mondta a gazda, és hozzátette, hogy az eszközöknek minimális karbantartási igényük van.

– Az Oros adapterek megőrzik a minőségüket. Az előző kukuricabetakarító adapterem, amit eladtam a régi kombájnnal együtt, szintén OROS márkájú volt. Évekig nagyon sokat dolgoztunk vele, és soha nem volt gond. Ezért is választottam ismét ezt a gyártót..

Az OROS kukoricaadaptere a nemzetközi bemutatókon elért eredmények alapján a világ egyik legjobb szárzúzójával van ellátva.

Fotó: Ótos András
Fotó: Ótos András

Fotó: Ótos András
Fotó: Ótos András

Nagyon szépen és hatékonyan tudok dolgozni az eszközzel. A szárzúzással nagyon elégedett vagyok. A szártépés is nagyon jól megy, a hengerek nem csupálják, nem zúzzák a szárat. Szinte nincs is gondja az embernek semmire. Nem mellesleg pedig az üzemanyag-fogyasztással is meg vagyok elégedve – tette hozzá Nándor, aki az idén a hatsoros adaptert egy nagyobb nyolcsorosra szeretné lecserélni, a még nagyobb teljesítmény elérése érdekében.

Bővebb információért forduljon viszonteladóinkhoz:

Nemzetközi út 162 A, Újvidék – Csenej, 063/29-11-56, 069/10-40-268

Topolyai út 2, Tresnyevác, 024/224-224

Szentendrei út 165, Újvidék

063/561-014

 

megrendelt cikk