2024. április 18., csütörtök
HOROSZKÓP

Májusi előrejelzés

Nemcsak az ön születési jegyére utaló előrejelzést ajánlatos elolvasni, hanem azt is, ami az ön aljegyére vonatkozik (az aljegyet asztrológus számíthatja ki a születés pontos idejéből). Ha pontosabb és részletesebb előrejelzést szeretne, akkor azt a személyre szóló sorshoroszkópból kaphatja meg.

Nem sok jóval kecsegtet ez a hónap! Holdfogyatkozás lesz pont a hónap kezdete előtt, 16-án pedig napfogyatkozás. Ilyenkor az emberi elme elborul, s mindig rossz döntést hoz. Ráadásul a Merkúr is ismét retrográd állapotba kerül...

Kos (március 21. – április 20.)

A hónap elején a Jupiter belép a Kosba, a hónap végére pedig a Mars is az ön és a saját jegyébe (a Kosba) kerül. Mindez óriási erőt, harciasságot ad önnek, sikert is a küzdelemben, és csak remélni tudjuk, hogy jó dologért fog harcolni. Baj lehet a baráti kapcsolatokban, a pénz előtérbe kerül, az ellenséges körülmények váratlanok és erőteljesek lesznek. Ön lesz a győztes, de sokat föláldoz ezért.

Bika (április 21. – május 20.)

A nyugalmát megzavarják ezek a fogyatkozások, mert pont a Bika és az ön jegyével szemben álló Skorpióban történnek. Az ön személyisége kicsit megváltozik, s akármilyen ellenállást is mutat, a hatalmon lévők, a főnökök, az autoritást képviselő személyek ridegek és gonoszok maradnak, s kárt okoznak önnek. Vagyona a hónap végére mégis gyarapszik.

Ikrek (május 21. – június 21.)

Itt az idő, hogy mindent átgondoljon, s ne tárja föl még nyíltan terveit, véleményét. Bizonyos dolgok megváltozása ki fog hatni az ön döntéseire is. Maradjon a hónap második feléig háttérben. Külföldről rossz hírek hatnak ki önre, s a törvénnyel, a tanult emberekkel, a hittel, a magasabb szintű tanulmányokkal, vizsgákkal is meggyűlik a baja.

Rák (június 22. – július 22.)

Fontos események játszódnak le a baráti körében, ez fogja önt foglalkoztatni. Életszínvonala nő, karrierje is pozitív irányt vesz. Nem alkalmas ez az idő biztosítást kötni, kölcsönt fölvenni, műtétre menni, s párja anyagi helyzete is gondot okoz. Titkos segítségre, esetleg isteni beavatkozásra a hónap végén számíthat.

Oroszlán (július 23. – augusztus 23.)

Komoly ellenségre talált most, mely fölbolygatja a biztonságát, céljait. Barátai is meghátrálnak, majd csak a hónap legvégére bukkannak elő, amikor ön már az összetűzésen és a veszélyen túl lesz. Párkapcsolata komoly aggodalomra ad okot. Külföld és külföldi emberek, no meg a törvény és a magasabb szintű tudások, meg a hit és az igazságért vívott harc mégis meghozza a győzelmet.

Szűz (augusztus 24. – szeptember 23.)

Boldog lesz a párkapcsolatban, s mások is segítenek önnek. Az egészségre kell odafigyelni, krónikus problémák jelentkezhetnek. Ha van házi kedvence vagy jószága, ezekkel is gond lesz. Bizonyos rossz szokások most megmutatják, mit is eredményeztek. Legyen óvatos a szavakkal, és a közlekedésben is vigyázzon. Mások pénzével kapcsolatban sikere lesz. Pénznyereségekre is szert tehet.

Mérleg (szeptember 24. – október 23.)

Sok sikerre számíthat a párkapcsolatban és a nyilvánossággal kapcsolatban is. Jogi ügyek és különféle segélyek eldöntésre kerülnek, kedvező eredményt várhat. A pénzen lesz a hangsúly. Ne számítson most szórakozásra, szabadidő kevés lesz, s az sem a várt eredményt hozza. Ha vannak gyermekei, azok miatt fog aggódni.

Skorpió (október 24. – november 22.)

Az ön jegyében lesz a napfogyatkozás, legyen óvatos, türelmes, fogja vissza magát, és ne hozzon döntéseket, ne kezdjen semmi újba, ne is szakítson meg semmit, így enyhítheti ez a fényszöget. Hogy mennyire sikerül egy Skorpiónak lecsitítani a hatalmas erőt magában, főleg, ha szenvedély, harag, esetleg bosszúvágy vagy gyűlölet táplálja, azt ön most meg fogja tapasztalni. Sajnos a Skorpiók önpusztító hajlama nem titok...

Nyilas (november 23. – december 21.)

Végre sikerül önnek pozitív kapcsolatot teremteni és együtt örülni otthonában családjával és gyermekeivel, egyedül csupán valamelyik testvér vagy szomszéd zavarhatja meg ezt az idillt. Legyen óvatos szavaival és a közlekedésben, másutt viszont jelentős sikerre számíthat. Ereje, hite és optimizmusa a hónap végére megnő, használja is ki ezt a nagy és kreatív erőt.

Bak (december 22. – január 20.)

Mit mondhatnánk egy pesszimista Baknak, hogyan biztatnánk éppen most, amikor a Szaturnusz tényleg rossz pozícióban van? Amit megtehet, hogy hagyja a múlt sérelmeit, ne hozzon döntéseket, talán meg se szólaljon, főleg a hónap végén, amikor a fordulatot vevő, ezért kivételes erős hatással bíró Merkúr rossz fényszöget alkot a bolygójával. Türelem, ennek is egyszer vége lesz! Egyedül a Plútó helyzete hoz vigaszt, jó dolgokat szeretteivel, otthonával kapcsolatban, főleg a hónap elején.

Vízöntő (január 21. – február 19.)

Mivel a Szaturnusz itt helyezkedik el most, s rossz fényszögek vetődnek rá a napfogyatkozás és a Merkúr állása miatt, önnek is védelemre van szüksége. Ezek a rossz hatások hosszú távú változásokat hozhatnak, ezért óvatosnak kell lenni. Az egészségre oda kell figyelni, nem jó a magány, a sötét, elhagyatott helyek, kerülje a kórházakat, lifteket is. A pénz, a pozitív gondolkodás, az utazás és külföld jót hoz. Rosszul alszik mostanában.

Halak (február 20. – március 20.)

Igaz, hogy a Jupiter szerencsebolygó most hagyja el az ön jegyét, de maradnak még szép fényszögeket alkotó bolygók a Halakban, a szerencsebolygó pedig belép az ön pénzterületébe. A pénzen kívül most alkalmas az időszak arra, hogy képességeit is fejlessze, esetleg pénzzé tegye. Nehéz éjszakái lesznek, megterhelő álmok vagy álmatlanság fogja gyötörni, ám lelkiismeret-furdalás is fölléphet.