2024. április 25., csütörtök
KREATÍV PERCEK

Fürdőszoba felújítása

SEGÍT A LAKBERENDEZŐ!

Mielőtt hozzáfogna otthona, irodája, egyszóval környezete megtervezéséhez, kérje ki lakberendezőnk tanácsát! Olyan ötleteket és megoldásokat kaphat tőle új rovatunkban, amelyeket csak tapasztalt szem lát. Még akkor is, ha csak kisebb átalakítást tervez, stílust vagy bútort szeretne váltani, és kissé elbizonytalanodott a hatalmas kínálat láttán, vagy netán nem tudja, hogyan fogjon hozzá.
Az alábbi fürdőszoba két kisebb helyiség egybenyitásával jött létre, melyet elemzés után, statikus hagyott jóvá. A ház többi része is felújítás alatt áll, ebből kifolyólag nem nagy gond a házon belüli fal bontása. Az egyik kis helyiség már előzőleg is fürdő volt, a másik pedig egy kisebb kamra. Ezek összenyitásával kaptunk egy 2,60X3,50 méter nagyságú teret.

Belépéskor az ajtó jobb oldalára terveztük a dupla mosdót, fiókos szekrénnyel, fölé nagyméretű tükröt, fali lámpákkal. Szemben a sarokban a fürdőkád kapott helyet, ahol a falba vésett kisebb bemélyedés a fürdőszerek tárolására lesz alkalmas. A kád mellé helyeztük el egymás mellé a mosógépet és a szárítógépet, fölötte pedig a polcot a törülközők tárolására.
Az ajtó jobb oldalára, illetve mögötte terveztük a toalettet, mellé pedig a tuskabint. A tuskabin egyik oldala fal, mely csempeborítást kapott, és ajtó került rá. A tuskabin mozaikcsempével burkolt belsejében is bemélyedést alakítottunk ki, amely szintén alkalmas a fürdőszerek tárolására.
A falicsempe mályva és vajszínű lapok kombinációjából áll, a padlóra pedig fahatású padlóburkoló kerül.
A fürdő összhatása kellemes látvány, amely meleg hangulatot kölcsönöz a lakás többi részének is.

***

Ha lakberendezéssel kapcsolatos kérdésük van, kérdezzenek, és a lap hasábjain megválaszolom. Levelüket a szerkesztőség címére küldjék postán (Magyar Szó, 21000 Novi Sad, Vojvode Mišića 1.) vagy e-mailben (tarka@magyarszo.rs). A borítékra írják rá: Segít a lakberendező.