2024. április 24., szerda
NAGYBECSKEREK

FRISSÍTETT – Kegyetlen gyilkosság Nagybecskereken, láncfűrésszel végzett a férjével

Megölték a 42 éves S. P.-t tegnap este Nagybecskerek Zöld rét (Zeleno polje) városrészében. Feleségét gyilkosság gyanújával letartóztatták, jelenti a 021.rs hírportál.

Sajtóértesülések szerint álmában ölték meg a férfit, a gyanú szerint felesége megkéselte, majd láncfűrésszel felszabdalta a testét. A Belügyminisztérium tájékoztatása szerint a negyvenhat éves nagybecskereki T. P.-t férje meggyilkolásával gyanúsítják.

A meggyilkolt férfi holttestét Újvidékre szállították boncolásra – írja a sajtó.

Az eset a gyanúsított kiskorú, 16 éves lánya szeme láttára történt, aki a többi között a köveztezőket mondta a részletekről:

- Anya ébren volt, a mostohaapám pedig a szobában aludt. Ő bement, és késsel megszúrta őt. A mostohaapám felébredt, és véresen felkelt az ágyból. Átment a másik szobába, ahol anya volt. Ő rátámadt a késsel. A mostohaapámnak sikerült kivennie a kezéből a fegyvert. Kiszaladtam a házból. Egy pillanatban hallottam a motorfűrész hangját. Felhívtam a bátyjám, hogy értesítse a rendőrséget. Kopogtunk az ajtón, és könyörögtünk, hogy hagyja abba. Végül beengedett bennünket. Láttuk a testet. Láttam a mostohaapámat a lába nélkül – mondta a szemtanú, aki hozzátette, hogy a házaspárnak korábban több konfliktusa is volt egymással – közli a Nova.rs portál a Kurir információira hivatkozva.