2024. április 19., péntek

Zorana Mihajlović: Mintha senkit sem érdekelne az új kormány

Az állam és az illetékes minisztérium teljes mértékben támogatja a Szebriai Villanygazdaságot és a cég új vezetését és hisz abban, hogy a vállalat jövőre talpra állhat – jelentette ki Zorana Mihajlović bányászati ​​és energiaügyi miniszter a K1 televíziónak.

„A helyzet bonyolult és nehéz az energiaválság és az ukrajnai háború miatt, aminek nem láthatjuk a végét. Előttünk a tél, és nagy erőfeszítéseket teszünk a felkészülés érdekében” – nyilatkozta Mihajlović.

A továbbiakban kifejtette, hogy tekintettel a helyzet bonyolultságára, az energiaszektorban tapasztalható válságra – ami jelenleg az egyik legfontosabb téma Európában –, senkit sem érdekel az új kormány, kivéve azokat, akik nagyon szeretnék magukat látni benne.

Az új kormányalakítás kapcsán és az őt ért újabb médiatámadásokkal kapcsolatban a K1 televíziónak elmondta, hogy 10 éve követi a sajtót, és azt látja, folyamatosan megpróbálják lejáratni, találgatják, ki állhat mögötte, és bízza meg különböző posztok betöltésével. Ez könnyebb, mint a munkájáról, az eredményeiről beszélni, szögezte le a tárcavezető.