2024. április 20., szombat
EGY EZOTÉRIKUS TANÁCSADÓ NAPLÓJÁBÓL

A bolygók energiája bolygótalizmánra

A rovatban részleteket találhatnak azokból a beszélgetésekből, amelyeket az eltelt 20 évben jegyeztem fel. Minden történet valódi, csak a neveket változtattam meg, a klienseim iránti diszkréció miatt. Bizonyára mindenki talál valami hasznosat a maga számára.
– Nemrégen láttam egy ismerősömnél egy bolygótalizmánt, szeretnék többet megtudni róluk. Kedvelem az asztrológiát, készített már nekem sorshoroszkópot is, most pedig ki szeretném próbálni ezt a fajta talizmánt. Melyik bolygót használja ön e célra?
– Minden bolygó használható, mivel magukban hordozzák az égitestek erőteljes energiáját. Mielőtt elkészítenénk ezeket az erős talizmánokat, meg kell határozni a célt. Ettől függ az, hogy melyik talizmánra van szükség. Ez határozza meg, hogy mikor csinálhatjuk meg a talizmánt. Minimum három alapvető dolognak kell meglennie ahhoz, hogy a talizmán működjön. Fontos, hogy melyik napon, melyik dátumon csináljuk, lényeges, hogy hány órakor, mert arra a pillanatra készítjük el a horoszkópját a talizmánnak. Meg van határozva, hogy milyen jelben vagy melyik horoszkópházban helyezkedjen el az a bolygó, amelyiknek a talizmánját készítjük el. Szintén fontos az is, hogy melyik romboló hatású bolygó hol ne legyen, esetleg milyen fényszöge ne legyen. Így hát az is lehetséges, hogy nemcsak napokig, hanem néha hetekig, sőt hónapokig kell várni a megfelelő csillagállásért. Az is szerepet játszik, hogy milyen tárgy lesz a talizmán. Lehet az megfelelő színű papíron felrajzolt jel, bőrdarabkán írt dolog, kristály, fa, fém, gipsz, vagy olyan tárgy, amely jelképezi a kiválasztott bolygót.
A Szaturnusz-talizmán megvéd a balesetektől, a negatív emberektől és a fekete mágiától. Emellett erősíti a koncentrációt, erőt, kitartást, biztonságot és kitartást ad. Időseknek is szánják, mert véd a demencia ellen.
A Jupiter talizmánja gazdagságot és hírnevet vonz, javítja a kommunikációt, erőt ad az igazságnak, a törvényességnek, a rend és a béke őre, felébreszti a lelkiismeretet. Ezenkívül ez a talizmán karrier-előrelépést is biztosít. Jó az utazásokra, külföldre, nagy védelmet hoz, gyógyulásra is használják, s a legjobb orvosok, ügyvédek, tanítók és pártfogók segítségét is biztosítja.
A Mars-talizmán bátorságot ad, cselekvést kezdeményez és győzelmet hoz. Az amulett viselése a sportolókon és a katonákon kívül az ügyvédeknek és a pereskedőknak is javasolt, mert sikert hoz a peres eljárásokban. Úgy gondolják, hogy az ellenség összezavarodik e talizmán előtt. Keddi napon csinálják, ám ez nem alkalmas azoknak az embereknek, akiknél a Marsnak köze van a 8. vagy 12. horoszkópházhoz a születési horoszkópjában. Azok inkább Nap- vagy Jupiter-talizmánt csináltassanak.
A Nap-talizmán becsületet, hírnevet, befolyást, hatalmat és népszerűséget hoz, segít teljesíteni a szinte elérhetetlen vágyakat is. Egészségre, munkahelyi sikerre és jó alkalmak bevonzására is használhatjuk. Hosszú, kényelmes és virágzó életet biztosít a tulajdonosnak. Vasárnap készítjük, jó, ha akkor a Nap az Oroszlán vagy a Kos jegyében van, esetleg a dátum 9, 18 vagy 27. A készítés pillanatában nem szabad, hogy a Nap rossz pozícióban legyen a Holddal.
A Vénusz-talizmán minden boldogtalan szerelmes vagy magányos személy számára megfelelő megoldást hoz, mert vonzza a szerelmet. Művészeknek is ajánlott, mert inspirálja és segíti őket remekművek elkészítésében. Szépséggel, kedvességgel, divattal, édességekkel kapcsolatban is sikert hoz. Pénteken készítjük.
Mindenki, aki küzd az iskolával és a tanulással, az iratokkal és az otthonban lévő bogarakkal, viselje a Merkúr-talizmánt, amely beszédre, írásra és tudás megszerzésére ösztönöz. Ezt a kabalát a kereskedők, az újságírók, a tanulók és az utazók örömére találták ki. Szerdai nap készítjük, jó, ha a nap az Ikrek vagy a Szűz jegyében van.
A Hold talizmánja erősíti az intuíciót és a tisztánlátást, megvéd a veszélyektől, a lopástól, védi a családot, az otthont, a terhes nőket és a babákat. Segíti a terhességet. Véd az áradásoktól és az éjszakai támadásoktól, valamint a színfalak mögötti minden tevékenységtől. Hétfőn készítjük, jó, ha a Nap a Rák, a Hold pedig a Bika jegyében van, pedig esetleg 8, 17 vagy 26 legyen.
– Ó, ez fantasztikus! Nem ártana mindegyikből kérnem!
– Egyszerre csak egyet, a jövő hónapban legyen a másik, ám 4 talizmánnál ne legyen több. Majd pár hónap vagy év múlva, amikor már beteljesedtek a kívánságok, akkor jöhet a többi.
– Van Neptunusz-, Uránusz- és Plútó-talizmán is?
– Igen, azok különleges képességek elérésére, nem mindennapi célokra vannak, esetleg művészek, különleges emberek, hatalmon lévő személyek részére vannak.
– Jó, akkor én most munkahelyi sikerre, elismerésre, előmenetelre, jó fizetésre kérném.
– Igen, tehát vagy Jupiter-, vagy Nap-talizmán lesz, átnézem a bolygóállásokat, s meglátom, melyikre lesznek megfelelőek a feltételek.