2024. április 16., kedd

Vezetett a TSC a Partizan ellen, de végül nem sikerült pontot szerezni

A belgrádi Partizan 4:1 arányban nyert a Szerb Szuperliga 33. fordulójában a TSC ellen. A topolyaiak a 31. percben szerezték meg a vezetést: Bocskay Bertalan remekül indította Vukićot, aki a kifutó kapust átemelve betalált.

A 41. percben azonban Natho szabadrúgásból a kapufa segítségével egyenlített. Nem sokkal később Menig lövését még védte Filipović, de Ricardo a kipattanót már magabiztosan értékesítette. A második félidő harmadik percében pedig Miljković vette be közelről a vendégek kapuját, majd a 62. percben a csereként beállt Marković a szintén csereként beálló Jovićhoz továbbított, aki 4:1-re növelte csapata előnyét.

A mérkőzés kevés néző előtt zajlott. A Partizan szurkolóinak nagy része bojkottálta a mérkőzést. Szerintük ugyanis hiba volt munkanapon 14 órára időzíteni egy ilyen fontos mérkőzést, amikor sokan a munkahelyi kötelezettségeik miatt nem tudtak ott lenni.

A bajnokságból még négy forduló maradt hátra. A TSC 44 ponttal most az ötödik helyen áll. Vasárnap este a TSC Arénában a Voždovac lesz a következő ellenfele.