2024. április 24., szerda
KÜLFÖLDI LABDARÚGÁS

A Napoli kiszállt?

Fontos pontokat hagyott a pályán az olasz bajnoki címért versenyben lévő Napoli, amely az európai helyezésekért futó Romát látta vendégül a Serie A hétfő esti programja keretében. A dél-olaszországiak Insigne korai tizenegyesével vezetést szereztek (11.), ám El Shaarawy a ráadás első percében a bal alsóban kikötő lövéssel pontot mentett a Farkasoknak, egyúttal eltávolította a nápolyiakat a Scudettótól. A tabellán éllovas Milan öt fordulóval a vége előtt négy ponttal jár előttük, az eggyel kevesebb meccset letudó Inter pedig kettővel.

Sokkoló vereséget szenvedett a szezon második felében magára találó Barcelona, a katalánok a kiesőzóna elől menekülő Cádiztól kaptak ki a Camp Nouban.

Olasz bajnokság, a 33. fordulóban: Napoli–Roma 1:1, Atalanta–Verona 1:2. Az élcsoport: Milan 71, Inter (–1) 69, Napoli 67 pont stb. Spanyol bajnokság, a 32. fordulóban: Barcelona–Cádiz 0:1. Az élcsoport: Real Madrid 75, Barcelona (–1), Sevilla és Atlético Madrid 60 pont stb.

Elhunyt Cristiano Ronaldo újszülött kisfia

Elhunyt Cristiano Ronaldo újszülött kisfia, az ikerpár lány tagja egészséges – jelentette be hétfőn este közösségi oldalán a portugál labdarúgó és partnere, Georgina Rodriguez. A pár októberben hozta nyilvánosságra, hogy ikreket vár. Hétfőn az egyik kisbaba elhunyt. „Mély szomorúsággal kell bejelentenünk, hogy a kisfiunk meghalt. Ez a legnagyobb fájdalom, amit szülő érezhet. Csak a kislányunk születése ad erőt” – áll a nyilatkozatban.

A Manchester United sztárja és Rodriguez azt kérte, hogy ebben a nehéz időszakban tartsák tiszteletben a magánéletüket. A párnak már van egy közös gyereke, egy négyéves kislány. A portugál klasszisnak korábban három gyermeke született, legidősebb fia 2010-ben látta meg a napvilágot, 2017-ben pedig ugyancsak ikrei születtek, egy fiú és egy lány.