2024. április 25., csütörtök
EGY EZOTÉRIKUS TANÁCSADÓ NAPLÓJÁBÓL

Bolygók jelképei a házban

A rovatban részleteket találhatnak azokból a beszélgetésekből, amelyeket az eltelt 20 évben jegyeztem fel.

Minden történet valódi, csak a neveket változtattam meg, a klienseim iránti diszkréció miatt. Bizonyára mindenki talál valami hasznosat a maga számára.

– Üdvözletem, valami olyasmit láttam egy tévéműsorban, ami nagyon hasonlít a feng shuihoz, a vasztuhoz, de nem az, hanem a horoszkóp szerinti beosztás az otthonunkban. Én is szeretnék ilyet! Tessék elmagyarázni, hogy miről is van szó pontosan, s mire jó.

– Lokal Space a neve. Ezzel elégítjük ki a bolygók vonalát az otthonunkban, hogy azok által a sorsunkból a legjobbat hozzuk ki. A bolygóvonal olyan, mint egy bolygólény, amely egy adott térben jár egy bizonyos utat, és nagyon fontos, hogy a lény elégedett legyen az áthaladásával a saját kijelölt útján. Ez gyakorlatilag azt jelenti, hogy a bolygó pozitív szimbolizmusának támogatására van szükség az ő vonalának az útján. Ez az ő személyes tere. Ezeknek a lényeknek (bolygóknak) szükségük van arra, hogy kifejezzék magukat a saját alapszimbolikájuk által, a jelben való pozíciójuk által, a horoszkópházuk által, a fényszögeik által, ahogyan a születési horoszkópunkban állnak. Ha ezeknek a lényeknek a bolygóvonalait az otthonunkban tudatosan elégítjük ki, a nekik megfelelő szimbolikával, a bolygó természeténél fogva, ebben az esetben sokban semlegesítjük a rossz hatást, és jó irányba tereljük azt. Az igény kielégítésének egyik módja, például a Mars/Szaturnusz, két rossz bolygó együttállásánál, hogy erre a bolygóvonalra egy üveghomokórát helyezünk, vörös homokkal. Az óra a Szaturnusz egyik szimbóluma, a piros szín pedig a Marsé. Fontos, hogy ennek a bolygólénynek az ő szimbolikájában elégtételt adjunk. Ám lehet ez egy kristálymedál, mely a Szaturnusz jelképe, feltűzve egy gombostűvel a függönyre – a gombostű a Mars jelképe.

– Nahát, de érdekes!

– Gondoskodni kell arról, hogy a lényeknek élettámogatást nyújtsunk. Fontos a szimbolizmus, ám nem akármilyen, mert különben olyan energiát idézünk meg, ami nem életfenntartó, hanem romboló. Például nem helyezünk fegyvert a Mars vonalára, sem kést, kardot, lándzsát (akár gyerekjáték is), mert így objektív szinten vonzzuk az alacsony energiát, az adott szimbolikában egy rossz eseményt. Színekkel is megtehetjük, jelen esetben pirossal, tehát egy pirosas kvarckő ideális.

– Hogyan tudom meg, hol vannak a bolygóvonalaim?

– A születési horoszkópja alapján elkészítek egy Lokal Space horoszkópot, ahol a bolygók vonalai vannak meg. Ezen a horoszkópon meg lesz jelölve a 4 égtáj, s ezt a horoszkópot, amikor az otthona közepére helyezi úgy, hogy az égtájaknak megfeleljen, akkor már meg is kapta, hogy melyik bolygónak hol megy a vonala. Ezek a vonalak kb. 5–20 cm szélesek, tehát ezeken a vonalakon kell elhelyezni néhány tárgyat. Fontos, hogy a jó bolygók útvonalára tegyünk ki több jelképet is, hogy minél erősebben aktiváljuk azokat a dolgokat az életünkbe, amit tudnak hozni. Például a Jupiter vonalára tegyünk ki térképet vagy földgömböt, olyan jelképeket egy országról, ahova el szeretnénk jutni, például tengerképet, ha tengerre szeretnénk menni stb. Ezenkívül az elefánt és a ló (akár képen, akár figurában) szintén jót hoz e téren, úgyszintén a papírpénz, az útlevél, ez mind utazást, pénzt, jólétet hoz. Ide tartoznak még a magasabb szintű tudás, a hit, az igazság is, így szentkönyveket, szótárakat, szentképeket is tehetünk e vonalra. Minden bolygónál fontos, hogy az otthonunk mindkét falának közelében legyen róla jelkép, tehát a bolygóvonal kezdeténél és végén is. A rossz bolygóknál, s azoknál a bolygóknál, melyek rossz fényszögben vannak a születési horoszkópunkban, nem erősítjük az egész vonalat – tehát az otthonunk belsejében ezeket az erőket –, csak a két végét erősítjük a vonalnak, azt is a legjobb jelképpel. Így sok rosszat lecsökkentünk, s növeljük a jót. Elkészítem ezt önnek, esetleg mondja meg, mit szeretne javítani, s pontos utasítást adok, mely bolygó végeire rakjon csak, s melyik útvonalakat erősítse.

– Értem, már alig várom, hogy rendezkedjem. Legjobban a szerelmet erősíteném!