2024. április 19., péntek
HÚSVÉTI ÜDVÖZLETEK

Töltsük az ünnepeket békében, megértésben és boldogságban

Pásztor István, a tartományi képviselőház elnöke gratulált a közelgő húsvéti ünnepekhez minden hívőnek, aki a Gergely-naptár szerint ünnepli a húsvétot.
– Húsvét örömteli napjaira várva kedvesség és irgalom töltse el szívünket, teljen meg lelkünk szelídséggel és a hit fényével. A húsvét az élet szépségére, a reményre, a hit és a közösség erejére, a megbocsátásra, valamint a jónak a gonosz feletti győzelmére tanít. Találj örömet, vigaszt és erőt magadban és szeretteidben. Töltsünk boldog napokat békében, megértésben és boldogságban – ezekkel a sorokkal kíván kellemes húsvéti ünnepeket Pásztor István.

A tartományi kormány nevében Igor Mirović tartományi kormányfő is gratulált Stanislav Hočevar belgrádi érseknek és minden hívőnek, aki a hétvégén ünnepel.
– A közelgő húsvét teljen örömben és jó egészségben. A húsvét fénye töltse be otthonaikat és szíveiket szeretettel és melegséggel – áll Mirović gratulációjában.

Dragana Milošević tartományi művelődési, tömegtájékoztatási és vallási közösségi titkár is kellemes húsvéti ünnepeket kívánt a papságnak és minden hívőnek, aki a Gergely-naptár szerint ünnepli a legnagyobb keresztény ünnepet.
– Bízunk benne, hogy az erény és az etika útján tett erőfeszítéseink és kísértéseink hozzájárulnak az általános haladáshoz, a kultúra, a szokások, a vallási és nemzeti hagyományok ápolásához. Ez az ünnep az élet megújulásának szimbóluma. Kívánom, hogy az ünnepek alatt mindenki otthona örömmel teljen meg – áll a tartományi titkár gratulációjában.