2024. április 19., péntek

Húsvéti lubickolás Petrőcön

Élménydús programot kínál a Petroland aquapark

A petrőci Petroland élményfürdő felejthetetlen, húsvéti fürdést ígér az ünnepek idejére. A vízipark vezetősége úgy döntött, hogy mind a két húsvét idején megszervezi a programokat, így a látogatókat április 15-e és 18-a, valamint 22-e és 25-e között is fogadják.

Felejthetetlen élményt ígérnek mindenkinek, „bolondos húsvéti kalandot", már csak azért is különös az áprilisi fürdőzés, mert az aquapark vize 30 foknál is melegebb. Persze ne feledkezzünk meg a fürdő wellness&spa részlegének kínálatáról sem, amelyet ugyancsak az ellazulás, a pihenés érdekében nyitottak meg nemrégiben.

A fő attrakciók azonban a csúzdák, amelyek közül a Black Hole és a Crazy Corn névre keresztelt alkalmatosságok zárt terűek, azaz most, amikor a kinti hőmérséklet még nem éppen nyári, így bármikor lecsúszhatunk rajtuk. A Petroland hísvéti kínálata a következő: holnap és holnapután 10 százalékos kedvezményt hagynak jóvá a családi (2+1, 2+2 és 2+3, azaz felnőttek és gyermekek kombinációi) típusú belépőjegyekre.

Vasárnap gasztroélménnyel várják a látogatókat, koncertet ad a Trio Mio Bend, és a parkot nem 20, hanem 21 órakor zárják be, tehát félig-meddig éjjeli fürdésben is részünk lehet. Hétfőn, április 18-án is egész napos, gasztro előjelű programot szerveznek, fellép a legkisebbeket szórakoztató HAOS animatori csapat, a gyerekek eldugott tojásokat kereshetnek majd, lesz stafétafutás, kosár- és röplabdameccsek, vizes trikókban futás, tudáskvíz, tánc minden mennyiségben... A program megálmodói azt szeretnék, ha az idei ünnepre másmilyenként emlékeznének a vendégek, mint a korábbi évek húsvétjaira.