2024. április 25., csütörtök
HOROSZKÓP

Áprilisi előrejelzés

Nemcsak az ön születési jegyére utaló előrejelzést ajánlatos elolvasni, hanem azt is, ami az ön aljegyére vonatkozik (az aljegyet asztrológus számíthatja ki a születés pontos idejéből). Ha pontosabb és részletesebb előrejelzést szeretne, akkor azt a személyre szóló sorshoroszkópból kaphatja meg.

Rengeteg bolygó sorakozik a Halak és a Bika jegyében, ezért a művészet, a gyengédség és béke rezgéseit mindenki meg fogja érezni.

Kos (március 21. – április 20.)

Egész hónapban jól és fontosnak fogja érezni magát. Bevétele növekszik, most használja ki ezeket a rezgéseket. Lelki világa még mindig igen fontos üzeneteket hordoz az ön számára, figyeljen álmaira. Titkos ügyei is jól alakulnak. Ha fölötteseivel kell beszéljen, ezt a hónap végén tegye, ekkor ideális esélye van bármit is elérni.

Bika (április 21. – május 20.)

Ami a komoly előrelépést illeti, erre most ne számítson, ne is pazarolja idejét és energiáját, mert itt most a Szaturnusz azt üzeni, hogy nem most van az idő az előreléptetésre vagy a karrier építésére. Ám a mindennapi munka, néhány extra szolgáltatás meghozza a biztonságot. Fókuszáljon most egészségére, megjelenésére, barátaira és külföldi szeretteire, ezek mind boldogságot és sikert hoznak.

Ikrek (május 21. – június 21.)

Ez a hónap akadályt vagy bajt hozhat külfölddel kapcsolatban, inkább ne utazzon most, sőt kerülje a törvénnyel való kontaktusokat is. Sikere viszont lesz önnek bőven a munka terén, fölötteseivel kapcsolatban, javul életszínvonala, baráti társaságok fölvidítják, s lelki világa is ritkán volt ilyen gazdag.

Rák (június 22. – július 22.)

Párjával jól meglesz, sőt egy fontos megbeszélés is sikeresen zárul le. Külföldi szerettei jó híreket és sok örömöt hoznak, esetleg önnek lesznek boldog pillanatai külföldön. Baráti köre növekszik, s itt az idő, hogy bizonyos terveit valóra váltsa. Kölcsönt most ne kérjen, s ne is adjon senkinek, kerülje a műtéteket, sőt a fogorvost is. Gond lehet adóval vagy párja pénzével.

Oroszlán (július 23. – augusztus 23.)

A hónap eleje eléggé kedvező lesz a partnerkapcsolatban és a nyilvánossággal, ám a hónap második fele gondot és gátlásokat hoz e téren. A karrier terén ismét visszatér a siker időszaka, a hónap végére iktasson be egy megbeszélést, ez fontos lesz. Nyílt harcba senkivel se keveredjen, s ekkor sok segítségre és pártfogásra számíthat. Ha bármilyen egészségi beavatkozásra van szükség, nyugodtan menjen.

Szűz (augusztus 24. – szeptember 23.)

Gyermekei, párja, szerettei sok örömöt szereznek önnek ebben a hónapban. Élvezze ki ezt a családi harmóniát. A karrier a hónap végén indul be, főleg, ha külföldhöz van köze. Sajnos az egészsége nem lesz a legjobb, főleg a krónikus betegségek jönnek elő. Fáradékony lesz a mindennapi munkával kapcsolatban, s az állatokkal meggyűlhet a baja.

Mérleg (szeptember 24. – október 23.)

Jó hírek az egészséggel kapcsolatban, most megjavíthatja testét, lelkét. Új, pozitív szokásokat alakíthat most ki, s a múltban tett dolgok is jót hoznak. Bárki pártfogását most megkaphatja, s pénzjutalomra is számíthat. Párja jó fényben mutatkozik meg. A gyerekek egy kicsit elszomorítják, nem sok ideje vagy lehetősége lesz szórakozásra, most fordítsa másra a figyelmét.

Skorpió (október 24. – november 22.)

Fontos információhoz fog jutni és pozitív megbeszélésekben lesz része. Sok szeretetet kap ebben az időben, s ön is ki tudja mutatni szeretetét és szenvedélyét is. Egészsége is kedvező lesz, utazásra és pihenésre is jó az idő, egyedül a családtagokkal és az ingatlanokkal kapcsolatban lesz gondja.

Nyilas (november 23. – december 21.)

Főleg az otthona és a család hoz most örömöt, de jó időszak ez bármilyen tevékenységre az ingatlanokkal is. Álmait most megvalósíthatja, csodákat élhet meg. Minden kedvező, a munka, az egészség, a gyerekek, a szórakozás, egyedül az utazás okoz problémát, esetleg bizonyos rokon vagy szomszéd miatt lesz lehangolt.

Bak (december 22. – január 20.)

A pénz a fájó pont, mentse amit lehet a hónap elején, mert azután komoly gátlásokba ütközik. A legjobb, ha most egészen másra figyel. A hónap vége jó döntést, fontos megbeszélést hoz. Gyermekei és rokonai, ismerősei segíteni fogják önt és örömöt hoznak. Utazzon, kommunikáljon, olvasson, tanuljon, arra alkalmas ez az időszak.

Vízöntő (január 21. – február 19.)

Szedje az erőt a hónap elején, mert azután sok akadályba ütközik. Egészsége nem lesz a csúcsponton, sőt eléggé megromolhat. Gondterhelt lesz, a gond oka titokban marad mások előtt (ha sikerül eltitkolnia). Ám a pénzzel kapcsolatban sikere lesz, rokonai, családtagjai sok szeretetet mutatnak ön felé.

Halak (február 20. – március 20.)

A hónap közepén legyen figyelmes a pénzzel, egyébként jó keresetre és bevételre számíthat. Most az egyedüllét nem jó, de hasznos lehet, ha elmereng régi kapcsolatokon, tanulhat belőle. Egészsége és kedélyállapota jó lesz, s igyekezzen megvalósítani álmait az elkövetkező időben. Utazásra, tanulásra és rokoni kapcsolatok ápolására is jó ez az időszak.