2024. március 29., péntek

Mesébe illő bálterem Zentán

Esküvői kiállítás a Royal Hotelben

Pénteken kétnapos esküvői kiállítás nyílt Zentán a Royal Hotel báltermében. Ez az első alkalom, hogy a helybéli Mimóza virágüzlet másokkal összefogva ilyen nagy horderejű rendezvényt szervezett. A virágüzlet tavaly fennállásának harmincadik évfordulója alkalmából nyílt napokat tartott, és a hatalmas érdeklődésre való tekintettel döntöttek úgy, hogy idén több kiállító is bemutatja az aktuális esküvői trendeket, vagyis létrejön egy valódi esküvői kiállítás. Az esemény kezdeményezői tehát ők voltak, a szervezés feladatait azonban karöltve végezték a zentai Virág Dekor, az adai Party Dekor & Flower és a szintén adai Mimi Dekor Handmade tagjaival együtt. A reklámanyagokat és fotókat pedig a zentai Foto Maja készítette.

– Mi, dekorosok mindig kisegítjük egymást a munkánk során, ha szükség van rá, így jöhetett létre ez a baráti hangulatú esemény is. Zentáról, Adáról és Szabadkáról érkeztek a kiállítóink, a nagy érdeklődésre való tekintettel szeretnénk, ha a későbbiekben ennek egy hagyományt tudnánk teremteni a mi kis városunkban – fogalmazott Balog Jerne, a Mimóza virágüzlet tulajdonosa.

A Royal bálterme tehát péntekre és szombatra varázslatosan átalakult egy mesébe illő helyszínné, ahol minden virágoktól pompázik, és annyira stílusosan van kialakítva, hogy az ember valóban úgy érzi, hogy egy esküvőre érkezett. Tizenhét kiállító van jelen szebbnél szebb dekorációval, ruhákkal, tortákkal és a nagy napot megörökítő fotósokkal együtt. A kétnapos kiállítás délelőtt 10 és délután 6 óra között várja látogatóit. Mindenkinek, aki a közeljövőben tervezi álomesküvőjét, érdemes ellátogatnia ötletet meríteni és kapcsolatokat szerezni, hiszen a nagy nap tökéletessége a jó háttérmunkában rejlik. Az idén a megszokott és kellemes mályva- és púderszíneken túl az erőteljesebb sötét színek is dominálnak, egyre több fiatal választja a mohazöld, sötétbarna és sötétkék árnyalatokat is, ami a kiállításon is visszatükröződik. @sz= GR