2024. március 28., csütörtök

Fontos győzelmet jegyzett a TSC

TSC – Voždovac 2:1 (2:1)

A TSC Arénában ismét egy kiváló mérkőzést láthatott a közönség. Az alapszakasz utolsó bajnoki fordulójában a topolyai csapat bravúrosan kiharcolta magának a negyedik helyet a tabellán. A felívelő forma pedig bíztató jel a rájátszás előtt. Mindkét csapat harciasan kezdett. Nem sokat kellett a gólra sem várni.

A 15. percben Banjac remekbeszabott beadását Vukić két védő között vette át és védhetetlenül bombázott a hálóba. A félidő utolsó perceiben a vendégek szabadrúgáshoz jutottak, amit Purtić mintegy 20 méterről bombázott a kapuba. Úgy tűnt, egállal mennek majd pihenőre, de az egyenlítő gólt követően a hosszabbítás két perce sem kellett, és a TSC máris ismét vezetett. Ivezić védelmi hibáját követően Stanojlović juttatta ismét vezetéshez csapatát.

A második félidőben a vendégeknél többet volt a labda, a TSC védelme viszont kiválóan működött. A találkozó vége előtt a hazaiaknál csereként beálló Doucoure került kétszer is jó helyzetbe, de csak egy kapufát sikerült lőnie. A TSC a Szuperliga alapszakaszának utolsó fordulójában elért eredménynek köszönhetően most igen jó pozícióból, a negyedik helyen várhatja a folytatást.