2024. április 19., péntek

Ma Kúlán: Magyar Szó- és Magvető-élőújság!

Az est folyamán kisorsoljuk a Naptár nyereményeit

Szombaton 19 órai kezdettel a kúlai Népkörben a Magyar Szó és a Magvető mezőgazdasági melléklete élőújságot tart, mely alkalommal kisorsoljuk a 2022-es Magyar Szó Naptár nyereményeit.

A Magyar Szó részéről jelen lesz Ökrész Rozália, a Magyar Szó Kft. igazgatója, Varjú Márta, napilapunk főszerkesztője, Varga Attila, a Magvető szerkesztője, Diósi Árpád szerkesztő, Kállai Göblös Nikoletta és Paraczky László újságírók, Gergely József riporter, Molnár Zoltán színművész és Bágyi Sándor, a terjesztőosztály munkatársa.

Az est folyamán a mezőgazdaságot érintő aktuális kérdésekről beszélnek: Fremond Árpád parlamenti képviselő, Juhász Attila, a mezőgazdasági minisztérium államtitkára, Ótott Róbert, a Tartományi Mezőgazdasági, Víz- és Erdőgazdálkodási Titkárság titkárhelyettese és Molnár Viktor, a Tartományi Mezőgazdaság-fejlesztési Alap igazgatóhelyettese. A házigazdáink Valka Károly, Kúla alpolgármestere, Goga Zsolt, a Népkör elnöke és Hugyik Karolina, a VMSZ tartományi képviselője.

Az est során kisorsoljuk a 2022-es Magyar Szó Naptár nyereményeit: az adai Apolo Gyógyszertár jóvoltából 3 vérnyomásmérőt, a mórahalmi Gyógyfürdő pedig háromszor 4 belépőjegyet ad olvasóinknak, főnyereményünk pedig egy Capriolo kerékpár lesz.

A Magvető idei nyereményjátéka megkezdődött. A március 22-én megjelenő számunkban közöltük a 4. szelvényt. Főnyereményünk az adai Agromerkur jóvoltából egy négysoros sorközművelő kultivátor. A zentai Romel cég ajándéka két fűnyíró. A Bioalternativa cég felajánlása 5 darab Bioalternativa ajándékcsomag. További támogatónk a szabadkai Intercom, két háti permetezővel, elektromos fűnyíróval, kézi tolós tisztítókefével és háti motoros kaszával, azaz trimerrel vesz részt nyereményjátékunkban. A szabadkai Teleshop 12 vakondriasztót és 3 kézi permetezőt adományoz.
Gyűjtsék a szelvényeket!