2024. április 25., csütörtök

Munkája a tervezés, hobbija a fotózás

Bácsföldváron meglátogattuk Cini Angélát, fotópályázatunk nyertesét

Lapunk munkatársa, Körmöczi Barna Emese Bácsföldváron meglátogatta a Szép Vajdaság fotópályázatunk tizedik körének nyertesét, Cini Angélát, akiknek átadta a nyereményét: egy csodálatos orchidea kompozíciót, amelyet a temerini Koral Dekor virágüzlet biztosított. A nyeremény ezúttal is a legjobb helyre került, ugyanis nyertesünk nagyon szereti a növényeket, több orchideája is van, amiket gondosan ápol.

Nyertesünk az ajándékkal

Nyertesünk az ajándékkal

Cini Angéla Bácsföldváron él és dolgozik. A szabadkai Tanítóképző Kar óvodapedagógus szakán szerzett oklevelet, majd mesteri képesítést 2015-ben a nagybecskereki Mihajlo Pupin műszaki egyetemen, mint információs rendszerek mérnöke. Azóta is grafikusként dolgozik, logókat, névjegyeket tervez, leginkább külföldi megrendelései vannak, de mint megtudtuk, ő tervezte az Európa Kollégium belépőkártyáit is. A munka mellett folyamatosan képzi magát, hiszen olyan területen dolgozik, ahol szoros lépést kell tartani a piac fejlődésével, követni kell a fogyasztói trendeket.

Amikor ihletre vár, szabadidejét legszívesebben a közeli Gyöngyszigeten tölti, ahol  hobbijában, a természetfotózásban is ki tud teljesedni. Munkáival már korábban is részt vett fotópályázatokon, képkiállításokon, de a Magyar Szó nyereményjátékára először jelentkezett. Lapunk rendszeres követője, legszívesebben kulturális témákról, művészetről olvas a Magyar Szóban.