2024. április 25., csütörtök
TARTOMÁNYI KORMÁNY

Befejezik az inđijai sportcsarnokot

– Befejezzük a volt tartományi közigazgatás utolsó elsikkasztott projektjét – az új inđijai sportcsarnok építését. A következő két évben több mint 680 millió dináros beruházással üzembe helyezzük ezt a létesítményt Inđija és a környező települések polgárai érdekében – mondta Igor Mirović tartományi kormányfő, szerinte a tartományi kormány megmutatta, hogy képes megvalósítani az előző közigazgatás összes projektjét, valamint a tervezett projekteket és beruházásokat Vajdaság-szerte.

– Folytatjuk a nagy projekteket. Inđijában az elmúlt időszakban több mint egymilliárd dinárt fektettünk be. Felújítottuk Beška utcáit, a Banstolból Čortanovciba vezető útvonalon ipari övezetet építettünk, ami sok befektetőt vonzott ide. Inđija felgyorsult ütemben fejlődik, mi pedig a jövőben is támogatni fogjuk – hangsúlyozta Mirović.

– Ez a projekt történelmi jelentőségű településünkön, amit végre befejezhetünk. A korábbi közigazgatásnak nem ez az egyetlen hibája, amelyet kijavítunk, ezért is fontos, hogy ki képviseli a polgárainkat. A csarnok egyik felét 2016-ban a választások előtt leparkettázták, majd közvetlenül a megnyitó után felszedték. Ez csak egy példa arra, hogy az egykori kormány hogyan tévesztette meg a polgárokat – mondta Vladimir Gak, Inđija községi elnöke.