2024. április 24., szerda

Nőnapi nyereményjáték – az uraknak is!

Az utcákon megsokasodott virágárúsok, de az üzletek polcain tornyosodó pralinék, s kozmetikai ajándékcsomagok bőséges választéka is a nőnap közeledtét jelzik.

Ha idén a megszokottól eltérően szeretne kedveskedni szerelmének, egyik szeretett női családtagjának, legjobb barátnőjének vagy éppen a legodaadóbb munkatársnőjének varázsolna mosolyt az arcára, vegyen részt nyereményjátékunkban.

Nőnap alkalmából a Magyar Szó Online csapata a nyereményjátékban résztvevő Olvasók között kisorsol egy Magyar Szó ajándékkártyát, amelynek tárgya egy egyéves előfizetés a Magyar Szó Online lapozóra 7000 dináros értékben, továbbá egy 3000 dináros ajándékutalványt, amely a Lilly drogériában vásárolható le, valamint egy, a Magyar Szó termékeiből összeállított ajándékcsomagot (bögre, zsebtükör, power bank).

Ha szeretné, hogy az Öné legyen nyereményeink egyike, nincs más dolga, mint e nyereményjáték Facebook posztja alatt hozzászólásban megjelölni azt a hölgyet, akinek kedveskedni szeretne.

A nyereményjáték holnap, kedden (2022. március 8-án) 12 óráig tart, amikor is Facebook-oldalunkon három szerencsés nyertest hirdetünk!

Megnyerhető ajándékaink a feltüntetett sorrendben kerülnek kisorsolásra.

Nyereményjátékunk feltételeiről bővebben itt tájékozódhatnak: http://bit.ly/2jNtula

Minden kedves Olvasónknak sok szerencsét, hölgyolvasóinknak pedig ezúton is boldog nőnapot kíván a Magyar Szó Online csapata!