2024. március 29., péntek

Reflektorfényben az idegenforgalmat fellendítők

Magyarkanizsán átadták a Tiszavirág díjakat

A Turisztikai Desztinációs Menedzsment minden évben megjutalmazza azokat a községbeli egyéneket és szervezeteket, akik, illetve amelyek maradandót alkotnak annak érdekében, hogy az idegenforgalmat fellendítsék. Az üvegplakettet ezúttal is sokan vehették kézbe, mind olyanok, akik azon dolgoznak, hogy a községet még népszerűbbé és még vonzóbbá tegyék az idelátogatóknak, ugyanakkor az itt élőknek is segítenek megmutatni Magyarkanizsa község rejtett és mindenki számára látható és elérhető szépségeit. A magyarkanizsai önkormányzat idegenforgalommal megbízott tanácstagja, Újvári Zsombor a szerdai ünnepségen elmondta, hogy a díjat a 2021-ben kiemelkedőt alkotó szolgáltatók, vállalkozók, szervezők kapták, akik a legtöbbet tettek a község idegenforgalmi hírnevének öregbítéséért.

– Biztatnám a turisztikában dolgozókat, hogy az idén is ugyanígy dolgozzanak, hisz a jó hírünket messzire viszik. A tavalyi év a Tisza-part, a Tisza-parti kemping fellendítése jegyében telt, a szabadtéri medencénket is sokan látogatták, ugyanakkor a rendezvényeink is népszerűek voltak. Idén infrastrukturális fejlesztéseket irányoztunk elő, amelyek mindenki számára kellemes időtöltést biztosító lokációt hoznak létre – mondta Újvári Zsombor.

A Tiszavirág díjat ezúttal fényképész, vendéglátóipari egység tulajdonosa, ugyanakkor tiszai hajós és fesztiválszervezők is megkapták Magyarkanizsán, ők mind a községen belül tevékenykednek, sikerrel.