2024. március 29., péntek

Anyanyelvi verseny volt Bezdánban

A bezdáni Testvériség-egység Általános Iskola adott otthont a minap a községi szintű magyar nyelv és irodalom versenynek.

Az eredmények alapján az ötödik osztályosok mezőnyében első Kabók Márk, a bácsgyulafalvi Kis Ferenc Általános Iskola tanulója, Horváth Tímea tanítványa, második Francia Dominik, a zombori Testvériség-egység Általános Iskolából, a tanára György Mária, harmadik Glumičić Leila, a doroszlói Petőfi Sándor Általános Iskola tanulója, Brindza Ildikó tanítványa.

A hatodikosok között első helyen végzett a bezdáni Testvériség-egység Általános Iskola tanulója, Cirkl Csenge, aki Zweng Mária tanítványa. Több helyezést nem osztottak.

A hetedikesek között szintén egy, első helyezés van, mégpedig Kővágó Jázmin Alma, szintén Zweng Mária diákja.

A nyolcadikosok versenyében első Bálint Német Bence, a zombori Testvériség-egység Általános Iskolából, György Mária tanítványa, második Tuzlić Anđela, a bácsgyulafalvi Kis Ferenc Általános Iskola diákja, Horváth Tímea tanítványa, szintén második helyezett Gospić Isidora, a nemesmiliticsi Testvériség-egység Általános Iskolából, a tanára Horváth Ódry Márta, harmadik pedig Kanyó Szintia, szintén a nemesmiliticsi általános iskola tanulója, Horváth Ódry Márta tanítványa.

A következő szintűt, a körzeti versenyt is a bezdáni általános iskolában tartják majd.