2024. április 24., szerda

Szombaton Tordán Magvető-élőújság

Az idén is nyerhetnek mellékletünkkel!

A XX. Tordai Művelődési Napok keretében február 26-án 19 órai kezdettel a Művelődési Otthonban élőújságot tart a Magyar Szó napilapunk, valamint mezőgazdasági mellékletünk, a Magvető. Ezzel együtt a Magvető elindítja hagyományos nyereményjátékát is, melynek főnyereménye, az Agromerkur jóvoltából, egy négysoros sorközművelő kultivátor lesz. Számos vigaszdíjat is kisorsolunk, a zentai Romel cég két fűnyírót, a Bioalternativa cég pedig öt darab Bioalternativa-ajándékcsomagot ajánlott fel. További támogatónk, a szabadkai Intercom, szintén értékes tárgyakkal vesz majd részt nyereményjátékunkban.
Az első szelvényeket az újság március 1-jei számában fogjuk közölni.

A Magyar Szó részéről jelen lesz Ökrész Rozália, a Magyar Szó Lapkiadó Kft. igazgatója, Varjú Márta, a Magyar Szó főszerkesztője, Varga Attila, a Magvető szerkesztője, Diósi Árpád szerkesztő, Kállai G. Nikoletta és Vidács Hajnalka újságíró, Ótos András fotóriporter, Molnár Zoltán színművész és Bágyi Sándor, a terjesztőosztály munkatársa. Az est folyamán az ágazatot érintő aktuális kérdésekről beszélnek Fremond Árpád parlamenti képviselő, Juhász Attila, a mezőgazdasági minisztérium államtitkára, Ótott Róbert, a Tartományi Mezőgazdasági Titkárság titkárhelyettese és Molnár Viktor, a Tartományi Mezőgazdaság-fejlesztési Alap igazgatóhelyettese, valamint jelen lesz még Pintér Anna-Mária és dr. Nagy Imre, a VMSZ tartományi képviselője. A házigazdánk Dobai János, a helyi közösség elnöke, aki ismertette a szombati programot:

– Az est műsorvezetője Csíkos Dániel, az Újvidéki Televízió újságírója lesz. Amellett, hogy a helybeli Petőfi Sándor Művelődési Egyesület Kincsünk néptáncegyüttesének a középső csoportja és a helybeli Samu Zenekar a színpadra áll, érkezik majd a törökbecsei Jókai Mór Magyar Művelődési Egyesület Csalogató táncegyüttese, a magyarittabéi Búzavirág Hagyományápoló Egyesület Virgoncok és Csavargók szakcsoportjai, és a tamásfalvi Széchenyi István Magyar Művelődési Egyesület dalosköre, asszonykórusa is – mondta a helyi közösség elnöke.

Dobai János hozzátette, az est végén, a 100 dináros belépő fejében, gazdag tombola is várja majd a jelenlévőket. A szervezők minden érdeklődőt szeretettel várnak.