2024. március 29., péntek

Dzsúszok, szauna és holisztikus életmód

Bővült az adai Termometal egészségprogramja

A Termometal fémipari vállalat egészségprogramja tovább bővült, miután szerdán Adán három újabb partnerrel, a zentai Vitafeast cég, az adai Cottage Spa szaunaház és a The Holistic Nutritionist vállalkozás képviselőjével írt alá szerződést az együttműködésről Kalmár Micsiz Enikő, a vállalat személyzeti és kommunikációs osztályvezetője. Elmondta, hogy a Termometal egészségprogramját 2021 nyarán indították el azzal a céllal, hogy dolgozóik és családjaik számára több lehetőséget biztosítson a testi, lelki és szellemi egészségük megőrzésére.

– Az új partnerek csatlakozásával a meglevő partneri kört tovább szélesítjük, illetve színesítjük, nagyon hálás vagyok, és köszönöm nekik, hogy csatlakoznak hozzánk. Velük együtt így már összesen nyolc partnerből áll az egészségprogram, és bízunk benne, hogy tovább fog fejlődni. Nagyon jók a visszajelzések, a dolgozóink szeretik ezt a programot, amit megteremtettünk a Termometalban. Számunkra ez egy kiemelkedő program, mert a cégnek a legnagyobb értéke a dolgozó – nyilatkozta Kalmár Micsiz Enikő.

A zentai Vitafeast cég tulajdonosa, Ivan Đorđević elmondta, hogy friss, hidegen préselt dzsúszok gyártásával foglalkoznak, amelyek zöldségből, gyümölcsből és gyógynövényből állnak, hozzáadott adalékanyagok nélkül. Hisznek abban, hogy az egészséges életmód alapja az egészséges étkezés, ezért a termékeikkel igyekeznek megkönnyíteni és élvezhetőbbé tenni a vásárlóiknak a friss és egészséges alapanyagok bevitelét a szervezetükbe. Az egészségprogram révén a Termometal dolgozói és családtagjaik kedvezményes áron juthatnak hozzá a termékekhez, amit heti két alkalommal ingyenesen kiszállítanak a vállalatba.

Az adai Cottage Spa szaunaház tulajdonosa, Mrkšić Hugyik Ella kiemelte, hogy a szolgáltatásuk magában foglalja a szaunaház, a székely dézsafürdő és az ehhez tartozó relaxhelyiség használatát. Az egészségprogram keretében a Termometal alkalmazottjai és hozzátartozóik a szaunaház különféle csomagjait tudják kedvezményesen igénybe venni. Használhatják a szaunát és a dézsafürdőt, igénybe vehetik a masszázsszolgáltatást, valamint hangulatos szeánszokon vehetnek részt. Hangsúlyozta, hogy a szaunázás jótékony hatással van a testi és lelki egészségre, valamint a szaunaház egyedisége és miliője kiváló alkalmat nyújt még a kikapcsolódásra és feltöltődésre az egyéneknek, a pároknak és a társaságoknak is.

A The Holistic Nutritionist vállalkozás alapítója, Dupák Evelin táplálkozástudományi szakember rámutatott, hogy a holisztikus szemlélet alapján a konzultációk során nemcsak az egyén táplálkozását kezeli, hanem összességében vizsgálja meg az életmódját. Elmondta, hogy az egészségprogram keretében a Termometal dolgozói és családtagjaik kedvezményesen férhetnek hozzá az általa nyújtotta csomagokhoz az egyéni konzultációk alkalmával. Az együttműködés révén vállalati egészségfejlesztést is végez, amely során csoportos életmód-előadásokat tart a dolgozóknak a munkahelyen.