2024. március 29., péntek
OLVASSA HÉTVÉGI LAPSZÁMUNKBAN!

Többoszlopos támasz

Semjén Zsolt: A még hangsúlyosabb gazdasági támogatás jelenti a nemzetrészek anyagi megmaradását

A Vajdasági Magyar Művelődési Szövetség a Kárpát-medence magyar közösségeiért vállalt és végzett hiteles, őrző és teremtő munka elismeréséül létrehozott Aranyplakett kitüntetésének átvételét követően dr. Semjén Zsolt, Magyarország nemzetpolitikáért, egyházügyekért és nemzetiségekért felelős miniszterelnök-helyettese lapunknak nyilatkozva egyebek mellett a közelgő magyarországi országgyűlési választásokról, valamint a népszavazásról beszélt.

OLVASSA LAPUNK NYOMTATOTT KIADÁSÁT!

A Magyar Szónak nyilatkozva Semjén Zsolt arra is kitért, hogy miért sikerágazat a nemzetpolitika, és hogy ennek okán a nemzetpolitika melyik oszlopára kellene hangsúlyozottan összpontosítani a jövőben.
Mindemellett, tekintettel arra, hogy az Aranyplakett kitüntetést a magyar kultúra napi vajdasági központi ünnepségen vehette át, fontosnak tartotta megosztani a kulturális önazonossággal, a nemzeti érzülettel és a magyar nemzet egységével kapcsolatos gondolatait.

A miniszterelnök-helyettessel készült beszélgetést olvassa hétvégi lapszámunk hasábjain! A cikk teljes terjedelmében a délutáni óráktól honlapunkon is elérhető.