2024. április 16., kedd

Nevet változtat a Telenor

A Szerbiai Telenor bejelentette, hogy márciustól Yettel néven folytatja tevékenységét. A Yettel egy modern márka, amely átfogja a legújabb trendeket, és megérti a technológia egyre növekvő szerepét az emberek életében. Az új márkát számos piackutatásra és ügyfélvisszajelzésre alapozva úgy tervezték, hogy innovatív termékekkel és szolgáltatásokkal járuljon hozzá az emberek életminőségének javulásához. Az új márkát Szerbia mellett Magyarországon és Bulgáriában vezeti be a cég, ugyanis az említett országokban használja a cseh székhelyű PPF csoport a Telenor márkát.

– Üzleti stratégiánknak három célja van. Először is szeretnénk ügyfeleinknek a legjobb szolgáltatási élményt nyújtani. Tervünk továbbá a legmodernebb távközlési hálózatok üzemeltetése, valamint a legmagasabb szintű hatékonyság és eredményesség elérése. A célok elérésében nélkülözhetetlen egy erős márka – közölte Marek Slacik, a PPF Telecom Group ügyvezető igazgatója.

Hozzátette, egy új fejezet kezdődik Szerbiában, Magyarországon és Bulgáriában.

A cégcsoport törekvése, hogy még szorosabb kapcsolatot alakítson ki ügyfeleivel, további hozzáadott értéket nyújtva az új Yettel márkán keresztül.

– Az idén új termékeket és szolgáltatásokat indítunk el, de a stratégiai célunk nem változik. Szeretnénk tovább fejleszteni az üzleti tevékenységünket a szerbiai piacon, növelni a gazdaság erejét, és a   legkorszerűbb hálózaton keresztül minőségi szolgáltatást nyújtani.

A Yettel névre való átállás tegnap, január 27-én kezdődött. A márka hivatalos és teljes bemutatkozására azonban március 1-jén kerül sor. A cég közleménye szerint az ügyfeleket a névváltás semmilyen módon nem érinti.