2024. március 29., péntek
EGY EZOTÉRIKUS TANÁCSADÓ NAPLÓJÁBÓL

Csodatevő fekete lemez

A rovatban részleteket találhatnak azokból a beszélgetésekből, amelyeket az eltelt 20 évben jegyeztem fel. Minden történet valódi, csak a neveket változtattam meg, a klienseim iránti diszkréció miatt. Bizonyára mindenki talál valami hasznosat a maga számára.
– Kerestem valamit egy könyvvásárban, ám egészen másra bukkantam. Gyakori az ilyesmi?
– Igen, de sajnos sokan nem veszik észre ezeket a szubtilis jeleket. Érdemes nyitott szemmel, nyitott elmével és nyitott szívvel járnunk a világban. A belső rendszerünk, megérzésünk egyensúlyra törekszik, s a megoldások felé vezet minket. Mire bukkant rá?
– Rábukkantam ezekre a fogalmakra, hogy nullponti energia, tachyon energia, univerzális energia, s arra, hogy ezek milyen fontosak a test és lélek egyensúlyára. Mivel bizonyos problémáim vannak, érdekel a dolog. Miről is van szó, mire jók ezek az energiák, s hogyan kell őket használni?
– Nos, valóban léteznek és fontosak, s kihatnak életünkre akkor is, ha eddig nem is hallottunk róluk. Ám ezentúl majd tudatosan használhatja. A nullponti energia mindenütt jelen van, de nem tartozik a fizikai világunkhoz, mert anyagi természetet nem mutat, nincs sebessége, sem formája, olyan, mint egy fekete lyuk. Létezik, annak ellenére, hogy sem megfigyelni, sem lemérni nem lehet. Jelenléte azonban igen fontos, mert előfeltétele minden további fizikai energiának és részecskének. Az első átalakulásnál a nullponti energia átalakul tachyon energiává, ami fénysebesség feletti energia. Ez már az anyagi világhoz tartozik, van formája. Ezt a kozmikus, univerzális energiát már Nikola Tesla és dr. Henry Moray is tanulmányozta, ez az energia összeköti a tudományt és a spiritualitást, segíti az egészséges állapotot, a belső békét és a globális egyensúlyt. A negatív érzelmeink és a negatív gondolataink, a mágneses mezőnk csökkenése, a rossz sugárzások és negatív energiák más formái billentenek ki bennünket az egyensúly állapotából. Mindenféle rossz energia, legyen az rosszkedv, negatív gondolat, irigység, harag, keserűség, félelem, szorongás, vagy komolyabb formában jelentkező depresszió, fóbia, átok, rontás, függőségek, ahol már szellemek, entitások és elementárok jelenlétével számolhatunk, számos kárt okoznak életünkben, mind fizikai, mind lelki síkon is. Ha felelősséget vállalunk önmagunkért, bizonyos mértékben szeretteinkért, akkor a problémáink okaként nem a külső világban és másokban keressük a baj okozóit, hanem a saját világunkban, tudatunkban, tudatalattinkban, rezgésünkben, érzéseinkben és gondolatainkban. Ahhoz, hogy visszaálljon az egyensúly, hogy bármilyen probléma megoldódjon, három lépésre van szükség.
Az első az, hogy felismerjük, akár mi, akár szeretteink a problémát, s hogy akarjunk lépni az energiák helyreállításában. A probléma lehet bármi. Lehet függőség, akár kis vagy nagymértékben, lehet egészségi probléma, lehet pénzügyi probléma, lehetnek visszatérő, ismétlődő problémák, akár szerelmi bánat vagy rossz kapcsolat házastársak, gyerekek között, vagy szülő–gyermek, esetleg főnök–beosztott között. Lehet tanulás vagy munka hanyagolása, lehet fokozott türelmetlenség, agresszió, átok visszatérése, negatív energiák jelenléte, akár szellemek, entitások vagy elementárok formájában.
Tehát második lépésként szükségünk lesz olyasmire, ami a nullponti energiát hordozza, s mint egy fekete lyuk, magába szívja majd az összes negatív energiát erről a személyről. Ez lehet egy lyukas, beprogramozott kő, egy lyukas beprogramozott tükör, de a legerősebb hatása van egy különleges, fekete színű, alumíniumot tartalmazó, speciális módon készített lemeznek, melyet nemrég sikerült beszereznem. Ezt a lemezt vagy magunkkal hordjuk, vagy a saját, esetleg a szeretteink képét tesszük rá, és a lemez hátuljára bizonyos jeleket rakok, attól függően, hogy mire használja a kliens. Azt is megmondom, hogy meddig, hány hónapig kell így tartani ezt a lemezt valaki fényképén. Az elementárok és a rossz energiák be lesznek szippantva a fekete lyukba, s örökre eltűnnek. Az ember, aki magával hordja, vagy a fényképe rajta van, teljesen megtisztul. Jobb döntéseket hoz, jobban viselkedik és jobban érzi magát. Amikor az otthonunkban van egy nagyon erős negatív energiát hordozó hely, legyen az a szellemi világba való átjáró, vagy egy hely, ahol gyilkosság, öngyilkosság, nagy szenvedés vagy nagyon erős agresszió történt, akkor ezt a speciális lemezt ide helyezzük, a megadott jelekkel. A javulás akár pár nap múlva már érződhet, ám idő kell a teljes javuláshoz, néha csupán néhány hétre, néhány hónapra, leginkább azonban fél évre lesz szükség. A lemezt azután lehet másik személyre használni, más valaki képére tenni. Fontos, hogy igazi fénykép legyen, erre a célra nem jó a fénymásolat, az újságból kivágott fotó, nem elég egy cetlire írt adat a személyről, sőt személyes tárgy és kézirat sem. Lényeges azt is tudni, hogy ezzel semmi rosszat nem teszünk, semmiképpen nem ártunk annak a személynek, akinek a fényképét raktuk rá, és ezt tehetjük akár az ő tudta nélkül is, mivel ezzel csak segítünk, jót teszünk neki. Vannak jó emberek, akik nem hisznek a természetfeletti dolgokban, s nem kell velük vitázni, hanem így hassunk inkább rájuk, természetesen csak azokra, akiknek az élete és életvitele bennünket is érint. Nem az a bűn, ha ily módon segítünk párunknak, gyerekeinknek, testvéreinknek, hanem az, hogyha kezünkben van egy ilyen megoldás, tudunk róla, és nem avatkozunk közbe. Tehát nem avatkozunk minden szomszédunk, munkatársunk és ismerősünk életébe, ám akikhez sok közünk van, azokéba szinte kötelességünk beavatkozni.
Az eltűnt, rossz energia helyére pozitív energiaforrás kerüljön, nehogy az üres helyre másik fajta negatívum fészkelje be magát. Ez a harmadik lépés. Tehát a fekete lemez mellé küldök egy talizmánt, legyen az akár kristály, akár mágnes, akár karperec, yantrakép vagy angyalpecsét. Ebben a talizmánban már ott lesz a tachyon energia, mely éltető, energetizáló, boldogságot hozó energiákkal lesz feltöltve. Tehát szerintem ez a háromlépéses módszer a legerősebb dolog, mely bármilyen problémával és energiával szembeszállhat. Egyéni problémától függ, hogy kiegészítjük-e néhány rítussal és védelmi tükörrel.
– Értem, ez fantasztikus! Ám mivel a képre kell tenni a fekete lemezt, s néhány hónapig kell rajta tartani, kérdezem, hogy tehetek-e olyan képet, ahol az egész család van, mivel sokáig tartana, míg mindenkire egyesével raknám több hónapig.
– Ha kettő vagy több személy van a képen, akkor is hat, de sokkal lassabban, mert az energia megosztódik. Ez olyan, mint amikor több kívánságot akarunk egyszerre elérni, vagy több munkát végzünk egyszerre egyedül. Sokkal lassabban haladunk, de haladunk. Ajánlatos külön, egyenként csinálni, teljes figyelmet szentelni, fókuszálni egy dologra, főleg, ha valakinek komolyabb problémája van, vagy égetőbb vágya.
– Értem, s kérem legelőször bizonyos szellem vagy entitás elűzésére a hálószobámból...
– Rendben, s jelentse majd, amikor valami jelentős dolog történik.