2024. április 19., péntek
MAGYARCSERNYE

Sportegyesületek és sportszövetségek támogatása

A magyarcsernyei község a napokban tette közzé a sportegyesületekre és sportszövetségekre vonatkozó 2022. évi támogatási pályázatát. A támogatás keretösszege 16 millió dinár, melyet a község a 2022-es költségvetésből különített el. A sportegyesületek között 12 millió dinárt, míg a sportszövetségek között 4 millió dinárt osztanak szét.

A támogatásra azok az egyesületek és szövetségek jelentkezhetnek, amelyek hivatalosan is be vannak jegyezve, valamint felkészülési tevékenységeiket a község területén folytatják. Az érdekeltek pályázhatnak versenyek részvételi díjára, versenybírók költségeinek megtérítésére, útiköltségek megtérítésére, kellékek és felszerelések bővítésére, sportorvosi vizsgálatok költségeinek megtérítésére, sportolók biztosításának megtérítésére, a mérkőzések, versenyek biztonsági őreinek költségeire és más térítésekre, melyek a törvénnyel vannak összhangban.

Pályázni 2022. január 27-éig lehet. A teljes pályázati anyag a községháza hivatalos oldaláról is letölthető (https://www.novacrnja.rs/sr/) a jelentkezési lapokkal együtt. A további felmerülő kérdésekkel kapcsolatban is itt lehet érdeklődni. A teljes pályázati anyagot személyesen vagy postai úton juttathatják el az egyesületek és a szövetségek a következő címre: Magyarcsernye Önkormányzata, JNA u. 110., 23218 Magyarcsernye.